<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kaixinren at 2005-11-15 09:09 PM:0 t# }7 D9 S4 w2 [2 t$ G6 O

2 F+ N+ ?; N  o1 Y+ ^, I% H! g# r. L# t
唔好點名啊!!會給話人身攻擊,要ban 嘎!!
9 @: n/ e5 [4 r/ _4 L5 I
唔咪個個都系咁
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
鬍鬚佬, 我可唔可以加個連結係簽名到架?
Originally posted by CHECSS at 2005-11-15 09:11 PM:2 ~. v1 o& G9 b- ]3 T) f6 N
+ x# ~* O) H( |+ K+ X: L4 C9 h
o甘我地即係敵對 la !!!!!!!!!!!!
) s9 H! y) a# O- ^- B做咩咁憎佢
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005/11/15 21:12:4 `& }$ I- r  m* L) p2 ]

4 ^& E7 s1 A5 d! U唔咪個個都系咁
  z4 o+ E! `+ j6 m% w) C金衫 and dr 字頭
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by abcde1918 at 2005-11-15 11:12 PM:& A$ ]; U9 U0 o8 k

- L1 J5 a( a8 t/ W唔咪個個都系咁
) }; ?4 w4 J2 Z. j
) n: I2 G3 ~: w7 h
以防萬一!!
愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
Originally posted by AWU at 2005-11-15 21:13:
- |/ q$ B/ Z  u: ], I9 Z2 s7 b) C鬍鬚佬, 我可唔可以加個連結係簽名到架?
+ V) W9 T0 `8 `* a! t我唔係鬍鬚佬,可以的
Originally posted by abcde1918 at 2005/11/15 21:13:
  C+ c& n/ G  E" x
7 P6 s" H- V/ |0 t. m5 c" h做咩咁憎佢
) ]3 b6 W4 o" Z) v: {  y徒弟仔唔好理
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by kaixinren at 2005-11-15 09:13 PM:/ K5 A: ^  K2 [$ f4 D9 F

- z# z: `2 y, N$ o* x, `. y& e& l: }8 O5 n" F& [# x
以防萬一!!
0 @' ?# d& ^) B, u/ K5 `
佢好好人架
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by kaixinren at 2005-11-15 21:13:& j9 b  {* Q! T# i# _
0 D/ a2 n1 ]+ Q3 z6 m

& b* E. O/ E* _1 _( Q% E以防萬一!!
( M+ |% G9 v8 A4 r  a( Q2 p# N& O5 R, H8 O. Y3 X; t
你又唔駛咁, 邊個ON DUTY咪邊個做野囉
Originally posted by CHECSS at 2005-11-15 09:14 PM:. d  _. Q' t( v  ~6 l( H

$ h: k$ X. h! I3 D; @) S: \& s徒弟仔
$ c: A1 Y5 M2 c) C& X+ l問你做咩咁憎佢
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。