<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by srfqt1 at 2005-7-2 10:51 PM:
' g' R+ h8 K3 Y/ }" X9 A0 ^2 v9 `7 Y" }: X, Q  Y0 M
8 J! @' @8 X* |! d% ^8 M
你俾我個張係135x90
8 h' A8 X) b3 d! O( K唔係可以自己校o架咩
Originally posted by michael86 at 2005-7-2 10:50 PM:# b: T  r6 M. |2 H2 F
入黎踩下場先
+ j6 ?2 n0 r0 w  ~
hihi~~米尼
Originally posted by michael86 at 2005-7-2 10:50 PM:8 a; |% a  n& z
入黎踩下場先
* y4 J, G1 Z* s! K" ]6 s3 B; f7 L7 M% k, u9 q) j
hi 米尼
Originally posted by Asurada129 at 2005-7-2 10:50 PM:
! J% P: V' t: C& r* P7 O# ^0 t: j- d9 X: x
冇~~~~就算有都係戴左mask....若個d唔啱~~~希冇心水公仔~~~我幫你搞搞佢~~
' n$ F4 G8 @3 d  k# h. T
我冇??asu真偏心
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-2 10:52 PM:. B9 k, Q# p" J. |" Q! h. \* `0 O; a

# H& P8 o5 Z/ |  O. u( F5 r( \因為您本身就係
0 ]6 H. F7 w8 y3 _; o1 G
Originally posted by simen022787 at 2005-7-2 10:48 PM:# M9 D; N+ q" b% G- }

" `8 F1 _$ l+ o, g- {$ R. X! y' ?2 ]2 _% p9 ?  o
就係你地之前係咁SAVE先搞到我唔貼==
2 Z# H$ X9 c# |" t+ D& q對~~~~~save相者抵打!!!!!00認罪吧~~~!!
Originally posted by william303 at 2005-7-2 22:50:7 P- x9 t+ L! r; M; V! x( U
咁唔死都冇用!等我幫你問問,我冇去齋吧好耐!我識果D女女好勁
, B% K8 p1 r8 x, w) t# F
thx~老威
Originally posted by michael86 at 2005-7-2 10:50 PM:" v7 k/ {! J- B" @! ]
入黎踩下場先
& T  @4 h4 D( J2 bhihi~~米尼
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-2 10:51 PM:( P6 T) q, _9 g% V0 K$ U

$ D- D, U) p) _0 m咩呀....你識猜嘛??
4 v) S3 d8 I8 y' |我識,你想拳腳定兵器
Originally posted by Asurada129 at 2005-7-2 10:53 PM:& s8 [" K& t3 j
! y- R' ]$ D% x$ _% R
對~~~~~save相者抵打!!!!!00認罪吧~~~!!
3 E" b$ h8 v, H4 \( B我冇呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。