<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
不过有点版主真系好耐都没上过来
愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
Originally posted by wer at 2005-11-15 21:56:' F$ J! e( @& k% d

, V+ r  P9 L. s. W, G; {, a
; `. f" V2 X, u; T. H/ ^
wer~做咩唉呀?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-15 22:01:
9 u0 v; r( h  L3 F$ `
# h" T6 B0 K# i, T3 ?/ N# }6 c9 kwer~做咩唉呀?
' x, T% {, J1 ]
傷心
EF小人物

Originally posted by CHECSS at 2005-11-15 22:00:
4 D+ M; w/ G4 R0 A7 rcome on , 唔好扣分 and ban 我
2 W$ N; y% T" @8 E
做咩扣你分,ban你?/ `* D* \8 O9 c4 d2 {- c
唔好咁細路啦,b仔
Originally posted by 左輪仔 at 2005/11/15 22:02:+ v9 L; d, @5 Y! d1 |6 K( [! K

5 E! `" j) R; ]- _做咩扣你分,ban你?, q1 o8 ?/ w6 C3 B4 g5 b+ G' Y# u
唔好咁細路啦,b仔
, L/ {8 `2 z4 e3 Z7 Rb仔 ?????????
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by wer at 2005-11-15 22:01:
1 t' P* |1 l0 m' {) I- k5 A( F9 U, ^( l& W0 Q
傷心
9 ^. O5 v! _* P/ b
做咩傷心呀
Originally posted by CHECSS at 2005-11-15 21:58:8 g% X- @- [, g: J, q: W4 d
' t- @- J% V% D3 e: B
與我何幹
5 f, \* n8 V) }2 J$ h佢為你出頭才被ban的,不過唔梗要,佢已回了"老家"報到寫NBA波評~4 |$ E: \4 A+ j( g2 W, S2 W
要是這裡沒有"改善",不久之將來我也會回"老家"寫四大聯賽波評及球星品評~:cool:
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by CHECSS at 2005-11-15 22:02:: c" P: A5 E+ t' }. Q; d; w5 P; |; n

( U. O: l3 P( R4 |  Db仔 ?????????
  H& j0 C4 A) t" Zb仔乖~唔好嘈~左左唔扣你分,唔ban你
Originally posted by 清揚 at 2005/11/15 22:03:
# H. |5 |( e" r! o
. l1 Z% i* a: ?7 u$ X2 K- ]4 G佢為你出頭才被ban的,不過唔梗要,佢...
3 r' y' L2 l2 C, Q' ~- l  M
thank you , 但我無叫佢去
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by 左輪仔 at 2005/11/15 22:05:# x, u; h7 M! g3 j+ i

' C1 i8 N# i. hb仔乖~唔好嘈~左左唔扣你分,唔ban你
# ~- Y$ |  @( Q1 N3 ], u! f
有C仔 , 左仔 無B仔
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。