<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
watch綱鍊~~
hi 笨笨, 十仔, 鵬兄 # `4 H# o" w& P+ E; b' n9 o

2 c. C+ F2 r, q' K: L5 m- H! M有勞鵬兄幫忙 update
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
lol
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-2 11:11 PM:
' I) d# `# m, j
5 z$ U7 O/ k2 I  u! p係呀....你唔明嫁喇@@"
% c6 {% ?2 g1 R3 N$ K
; D8 X- x$ S# r5 z( N2 T
咁又係- g  E/ B9 _1 p2 j3 R
我好純品架,唔好教我啦
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 11:11 PM:
$ O% \5 y2 f. E+ \1 @: O4 o1 Z1 C6 t! E
; ?' {! A; q* ?' {
咁遠, 帶班 "朋友" 返自己屋企玩都得啩
" Q5 u2 Y! V! u* |( Z' f" G0 p" A
人地果D好玩D嘛
Originally posted by william303 at 2005-7-2 23:09:
" A/ Z* Z8 Y# ^1 J2 L$ J6 F
- u$ n( F  _# d. ^9 W/ i大家開心o者!
0 d, w2 i3 O& ]$ \- s
多謝喇,都唔知有冇病
Originally posted by 笨小孩 at 2005-7-2 11:05 PM:
$ r$ R7 z' s6 L* R8 }2 XWa 我見到呢度有好多色狼
1 O, ?' l8 P1 @8 [6 C1 ~8 u2 }邊個~~
Originally posted by srfqt1 at 2005-7-2 11:12 PM:, M9 Z! c& g/ B! L& r
! I' R& K3 e1 Q& t! W3 n! x! _( d

0 C# s9 L; D5 I3 H+ S0 O咁又係2 U# M# g7 k7 w3 B# }7 |" x0 F
我好純品架,唔好教我啦
7 R. H* e/ j+ D( x
冇d咁o既樹 =.="
Originally posted by neptune1122 at 2005-7-2 11:07 PM:
2 ]" `; S' P4 |8 P( l; x8 j. m( F$ e4 j' V( `
我就快睡啦!!
) @- Y! Y3 h/ V1 K+ P
休息下...立~~
Originally posted by Asurada129 at 2005-7-2 11:12 PM:& c* x7 ?# n: d# Q
) B2 B5 R0 y% t
邊個~~
: _+ h# k: G, O2 o0 P- [

2 ^- \& p% F9 b: t0 y( f& N7 ^自稱蚊形版主果位
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。