<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:00:
* [1 n& |! p( G我以前都好鍾意同朋友去飲啤酒,但依家戒左lu
/ a  c+ Y# `4 I
點解既,因為玩厭左?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-16 01:04 AM:& a, L$ C6 L/ k2 R+ o) o, s! h
8 p4 C$ q2 R0 z* A( [5 W
點解既,因為玩厭左?
9 Z+ L7 `4 |, }3 g7 b( t
多數係有d野唔係好得
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-16 01:04:
- A1 ?; s7 ~+ B9 b. i: p
' b( W) A) s: u4 V9 `點解既,因為玩厭左?
- n$ l: D* S1 a7 U7 R! A
% N. r' ]. D' |; Y' [一來啦,先是覺得生活好一團糟。 二來見得太多朋友飲酒飲到唔知自己連性情都變得好emotional! 但佢地自己唔知! 有d就飲到無晒記性。 有個就心有事同肝有事。  咁我就覺得要戒!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 01:07:
' b* t3 k' Y1 I4 X: {! p; v6 `4 U: Y7 V2 B  Y+ A6 W- g7 h
多數係有d野唔係好得
7 h9 v% x$ A3 ?5 T- T* I+ q( R3 o: W+ L3 v1 L9 ^
我仲好得架,我個女就是最好的證據
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 01:07:6 S5 f6 i9 i; w+ Y) w. p0 P

^* }- T6 s$ N. @' H多數係有d野唔係好得
( {: {4 i" X7 p
不是嘛,飲到咁恐怖
大家好!我可以搭爹嗎?
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:07:
, V4 l6 ]5 z  u一來啦,先是覺得生活好一團糟。 ...
) @8 Q9 I, H) w7 E% @1 W睇黎,你之前都係爛劈一族黎喎
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:14:
, m, i) K. L9 f) O+ i) T* c( W大家好!我可以搭爹嗎?
% t/ N# Y) ?% f6 dwelcome
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-16 01:14:
$ @6 K# T. [7 q7 R) I
7 [- d( X9 |  U/ f* y睇黎,你之前都係爛劈一族黎喎
1 l: `. Y3 V0 B( j& V( c" M係呀
網上身份誰不『機密』?
有野攪,行開一陣先
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。