<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:33:3 u5 C7 h, I) Q2 E$ s

- v+ e' B, Z7 k# y8 v我而家手震得頗厲害,記憶力減退,...
% D* b9 M" u* V係呀,我之前都係咁,好慘~
' w( L$ m: c& S/ }8 \1 N我前排冇酒落肚,成個人都訢唔著,搞到係咁失眠,而家少劈左,好左d
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:37:
. z% Y- i$ L  s; p1 t& e* b% E, V+ s+ A8 B. C
我又冇咁勁!最多飲咗三千幾(3人)!仲飲到訓街!
! I% x; X) p$ k( A+ ^" b6 x
; d. y  _/ u/ O7 n- e1 _' }我最勁的莫過於做老襯那日,未食完糖水已經唔知自己做緊乜
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-16 01:39 AM:
  w# ^5 h7 h! Q8 c
- q  g7 ^! g( [/ @! B" u1 }3 A/ C係呀,我之前都係咁,好慘~
4 X! Q4 M: A' D: U我前排冇酒落肚,成個人都訢唔著,搞到係咁失眠,而家少劈左,好左d
- X  S$ p" G. V6 J- {睇黎我地志同道合........冇酒飲我直頭訓吾著.............
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 01:33:6 E6 V9 U% q$ F6 p
我一世人, 劈過一次......只傷了荷包.....飲咗四千幾[ニ人], 未醉but冇錢了[成10年前了]
4 D! N; {" k* X( b傷荷包好過傷身
手振其實已經代表肝開始有事,好彩小弟未有呢個現象已經停左
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:36 AM:3 y6 N, k) @6 L# J0 W4 M) }

1 n  H3 P& C0 S( v. y/ B
5 P; F7 \5 f3 L6 y/ O0 ?1 u' K- w. ^哇!d酒用金造架!(講笑)
7 A, ?8 R9 Z( m, R3 Q) ~& ?
係高價洒吧, 飲咗三四支 gin
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:40 AM:
0 P& [" f, G1 U$ C
0 i' h* F! j, M1 y% {: c
) X( U; \9 C' v& e7 g) O) o我最勁的莫過於做老襯那日,未食完糖水已經唔知自己做緊乜
& J: w7 x! k# [$ x, E$ x( K2 m
哈哈!新郎哥d兄弟做吾到野嗎?我做兄弟時,新郎哥好清醒噃!: o" g2 _) F: w3 }9 A5 j, m  q
新郎哥要做正經野........
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:41:2 z( y( q" }- Z6 E$ m

9 p- w8 [9 V( k6 J; j- e2 L睇黎我地志同道合........冇酒飲我直頭訓吾著.............
, f3 O0 q" d6 v* D+ ]+ B$ k! @: I- `& w0 H4 t) X) s8 r
呢d叫 withdrawing symptom 過一排會無事
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:41 AM:% o7 \' M7 S' n# \, L0 N) G
手振其實已經代表肝開始有事,好彩小弟未有呢個現象已經停左
6 M% F! |5 ^- S/ v5 C5 g
咁仆街........我震過貓王架............
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 01:41:/ ^$ s' ^* {& g3 r9 ?9 S

9 m6 W4 W+ V/ a* g係高價洒吧, 飲咗三四支 gin
9 g! [7 y3 I0 o3 _1 |' M  S3 D  S  P& i
我知,講笑而已
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。