<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:41:- R1 \4 Q! Q* e+ ~  F
睇黎我地志同道合........冇酒飲我直頭訓吾著.............
0 e3 x6 `0 b8 S- O8 n/ K6 i+ `" ho......真係不打不相識
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:43:! a7 N' M! k9 S
1 G2 r2 H- Z: S4 F6 [! C/ s# g
哈哈!新郎哥d兄弟做吾到野嗎?我做兄弟時,新郎哥好清醒噃!
; C7 B( k* s" n/ {6 z5 x( E- `$ C新郎哥要做正經野........
8 d; ]3 U1 h# t# ?5 {/ x
7 {! p7 h' w/ e. e% `# O% @+ @
我同周公洞房呀
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:41 AM:
2 |2 g4 Y! H$ E/ |) j4 {: K手振其實已經代表肝開始有事,好彩小弟未有呢個現象已經停左
+ r, B- A8 B& G0 z我大把野玩.....所以我唔會玩死自己
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:44:# s2 C% `9 D' K9 S1 p

9 v' B4 ^- u, `$ D6 E$ R0 b' i咁仆街........我震過貓王架............
6 F* g- \/ t% h/ P' s* P& C
6 h2 y" {  x9 T  `1 {  \好停囉! 好難回復了!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 01:41 AM:
6 U: |$ \. y( O, n- \: {4 f8 w7 M0 v! M6 I) X, N9 _9 |
係高價洒吧, 飲咗三四支 gin
+ m3 i- x- _1 v我亂隊,威士忌,拔蘭地,伏特加,星球大戰,環游世界,紅酒..........結果.........昏迷不醒...................................
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:41:
$ q5 D; f7 U+ w/ P手振其實已經代表肝開始有事,好彩小弟未有呢個現象已經停左
4 u2 M7 d/ n3 L) T; C' k/ J0 O/ O不是嘛,通常都係飲完第2日先震,之後就冇哂事@@"
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:44:
9 y9 ?9 {* e3 V; U# g6 B2 J0 j7 w1 ]0 J
咁仆街........我震過貓王架............
' P+ _% f. q* r5 n; V( ?3 ]; Q你勁過我好多喎
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 01:45:  I' p% U/ W$ O6 ^

2 G5 h  V  l  {8 G2 c1 p我大把野玩.....所以我唔會玩死自己
1 Y% X8 _5 |1 y1 E' S7 U. L, y3 c, ^
) v2 B, C5 z7 M: o
所以我咪話你是上人,好外境之物而不為外境所!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:46 AM:1 W8 @! H6 t% E$ d8 T

% k" N0 g  B5 G- H我亂隊,威士忌,拔蘭地,伏特加,星球大戰,環游世界,紅酒..........結果.........昏迷不醒...................................
& l; r, _2 e" d8 {7 H
我唔會同一時間飲兩隻酒
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:45 AM:( h: x- d3 a6 ~( U' |' y7 f
5 v( M  w: S0 ?& D. e5 K: W2 N2 l
9 \: a3 t) |3 f: P& v6 Q  v5 ?
我同周公洞房呀
& N' C0 K1 l3 g! E  @+ W+ B6 v; v
hehe~那真可惜啊................
6 a2 z" S  B2 A; s% t. e雖則幾時都有得洞,但花燭夜................8 W( ~' a5 p# m5 b7 N7 F
聽機密兄講野,你有冇3字頭?, P  g- G/ A7 E% [# p
介意可以吾講!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。