<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by guswan at 2006-10-28 12:03 AM:

yup, 原本係我嘅紅顏知己,
因一d事疏遠左,呢幾年冇咩駢聯絡,佢發生好多事,
我完全幫唔到.................
你咁講....果個應該係女仔黎架喎!!
係咪由友情...變質左愛情.....
所以生疏左?

不過....如果你有心....依家聯絡返都未遲架~~
過去既改變唔到就要放低....
重新認識對方啦!!
你都應該知道相識相知係一種緣份~~

概然你依家覺得可惜,
咁咪做返d野, 令自已開心d囉......
Originally posted by 極樂 at 2006-10-28 12:04 AM:

估?佢低你幾多界你唔知架咩?

因為我中途先睇你果d"發展"~~
一開始果d我無睇......
我以前有問過,係爭4年左右,而家唔肯定佢年頭定年尾生日,所以唔敢太肯定........
Originally posted by guswan at 2006-10-28 12:07 AM:

古今都有,加埋高過2層天花板......

話比你聽可以"趨吉避凶"果d只係江湖人....
嘩~~~你都幾好學喎!!
而且你都對呢d好大興趣喎!!

不過我都對呢方面好有興趣~~
但係唔會好似你咁有心去睇書囉....

你得閒講多d我聽下丫!!

"趨吉避凶"果d只係江湖人 <---點解咁講呢?
Originally posted by guswan at 2006-10-28 12:03 AM:

yup, 原本係我嘅紅顏知己,
因一d事疏遠左,呢幾年冇咩駢聯絡,佢發生好多事,
我完全幫唔到.................
但係你而家自己打算點先,你講係紅顏知己

有d刻意咁!
你想再同佢試下?

定係純粹為幫一個好朋友而出發?

兩樣都無錯,祇係想你確認一下................
Originally posted by ian2910 at 2006-10-28 12:08 AM:

我以前有問過,係爭4年左右,而家唔肯定佢年頭定年尾生日,所以唔敢太肯定........
原來係咁.....
但係你連人地幾時生日都唔知........
問下佢乜野星座.....
跟住問埋佢幾時生日.....

你可以話, 有個朋友個女朋友就黎生日.....
叫你幫手諗喎!! 你都唔知女仔鐘意乜....
你問下佢有無乜意見.......跟住順便問埋佢幾時生日.....

條橋好舊丫~~哈哈哈哈哈~~
Originally posted by 極樂 at 2006-10-28 00:09:

嘩~~~你都幾好學喎!!
而且你都對...
既然相信大數已定,
"算得出即是改唔到,改得到又點會算得出"
咁話比你聽可以"趨吉避凶"果d只係想搵你錢.
到我後日生日我就會問佢.............哇哈哈!
當日係差d過界.
我純粹為幫一個好朋友而出發.
Originally posted by guswan at 2006-10-28 12:14 AM:

既然相信大數已定,
咁你而家有乜打算呢?
Originally posted by guswan at 2006-10-28 12:14 AM:

既然相信大數已定,
如果係咁....
你又好似唔多信風水既野咁....
點解你會有興趣睇咁多書呢?

定係你唔相信命理....?
相信風水....?

...........唔知自已想講乜
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。