<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:55:, g3 y+ V9 M" C  R
6 H2 e: D1 e; o: H
醒左嘔到喊你地有冇試過?真係堅喊!嘔七次黄膽水,心諗:下次真係吾敢.......
; W$ ?& p, V4 N卒之下次咪飲多d.......最後淪為酒鬼............唉............
, ?/ n5 S$ U& A
點會冇,不過湯左5次咋,
5 s: F( J" h( R! P: `" t! \3 A仲同d飯鬥左兩個鐘先食得落都試過,
1 s- _; h0 ^$ A" u* M之後係就話以後唔飲,點知又黎過=.="
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:52 AM:
: j1 w6 L9 D" z: v5 W; P8 C3 Q9 i' Y& U8 L, |! E: r; U
! i3 X) e% J* h. i
年過30有半
& `- U" u0 S% u% Csame same  tvb 台慶果日
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:57:
# d, L. O5 |- n+ ]
) W% p/ |- n+ G啊,咁我地差不多年紀!吾怪得lv差吾多!
" d" A; k* ~2 G2 k  U4 {" |* Y% Q
我而家23咋=.="
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 01:56 AM:/ m5 n- q1 X3 M* a  P& @+ ^5 J. q
: L) J( f9 N) j) O8 B! A! d) i
我食煙 一日四支, 晚上飲兩杯仔, 平...
% Q7 p+ A, f% P, x  p
咁堅?
/ B9 W" c$ K5 o$ w我食煙 一日一包到,去蒲包半,但飲酒亂9咁黎.............
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:55:$ S- K$ u( l; z7 d! E+ M4 S4 ^
( H) ]$ [+ X3 b" b* I& S6 q
醒左嘔到喊你地有冇試過?真係堅喊!嘔七次黄膽水,心諗:下次真係吾敢.......
, x6 Y7 ]( \4 Z% I- r卒之下次咪飲多d.......最後淪為酒鬼............唉............
1 D1 ^/ h# \% ~' i! Y# e7 s! r. A% {% S
其實話戒酒戒煙話難唔難,話易,又要有方法 食煙? 我仲勁過D兄,都戒到,同酒一齊戒的,我以前食Cammel
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:59:
6 D6 Y8 z  h  e. a: U4 N0 i) y+ S* g; }2 W  e
% _. J8 R7 H/ u
其實話戒酒戒煙話難唔難,話易,又要有方法 食煙? 我仲勁過D兄,都戒到,同酒一齊戒的,我以前食Cammel
# W$ r+ Y- G% x! C4 w話時話戒酒易過戒煙:cool:
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-16 01:58 AM:# \- K$ p8 R; u7 t  ^
2 O$ `- V5 m7 f% J3 ?( m
點會冇,不過湯左5次咋,
: I/ P. ?1 O, @- g( r仲同d飯鬥左兩個鐘先食得落都試過,% S4 d1 @' ~& k! r3 c2 z' d
之後係就話以後唔飲,點知又黎過=.="
/ O5 e7 o$ D3 p
呵呵!咁左版主家陣仲有冇飲呢?
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:57:
. \4 j' M) v3 N& Y& X' [% |: c0 }/ B! w2 p% i) s" Y  c7 x$ _
啊,咁我地差不多年紀!吾怪得lv差吾多!
! U5 n  n$ M; @
. x, C6 x% V# d; l* [6 S. `
未必,你未露相而已! 小弟唔知醜字點寫而已
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:59:9 e: ]- I0 d/ Q  m
( J" c6 S# E% y, l) M
$ L7 ~' F; ^* e0 T
7 Y# |1 V7 q6 c' S1 o2 i' A9 J6 @8 ], Y" O% N
戒緊.....
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-16 02:00:; ]' b6 u5 j" G% A) V

8 H. z3 I7 e: ]" i話時話戒酒易過戒煙:cool:
, H7 H) f  O4 ?0 J3 t5 B1 ?
你想唔想知戒煙點戒易d?
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。