<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:59 AM:
" J" d' f  Z; h* q) F1 Y- H2 Q  A. {, b; R& S* \; ?; F% B" v
咁堅?
3 j( L  G. ~2 V+ `我食煙 一日一包到,去蒲包半,但飲酒亂9咁黎.............
  G) V# n5 j4 y
都係果句, 你玩佢冇事, 佢玩你就死梗, 你要記得重有大把野玩嫁!
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:59 AM:$ f" E  q7 T; W; D
) p* B9 a! R) {/ O  Z
6 R7 D' r: K3 Y8 J
其實話戒酒戒煙話難唔難,話易,又要有方法 食煙? 我仲勁過D兄,都戒到,同酒一齊戒的,我以前食Cammel
: U6 c$ U8 ^; g' w6 D& z7 i  J
那機密兄頗高壇數!我都想戒!得個想字!戒哂做人又好似冇乜意義咁...............
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 02:00:  S0 b, Z; d7 x. M  P  d) Z
呵呵!咁左版主家陣仲有冇飲呢?
3 x% \3 i. w  x* T) V2 B
叫左仔得喇% J6 `# [) u4 b. I9 ^
有,不過少左好多好多,
5 i, J# N3 c) Y9 h以前只係識得死劈爛劈,
5 Q, o, B; W; }- \$ M/ C2 q4 z而家識忍口唔飲咁多,0 ~; N/ R% {) D5 c% O+ x4 g# m2 F
得閒仲飲多左水添:cool:
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 02:01:
: y1 T: o) L( H7 k; s6 f* X" }1 b7 Z0 ]2 ?0 D1 U
你想唔想知戒煙點戒易d?
6 p' I4 B7 w) @7 G. [( O
4 Z" x3 L# z* m0 s/ I; o
想知,從實招來
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 02:01:
; U1 ?7 G. S6 g* D# g# U
" Y2 W$ r- g% y- I5 P, z) M. ?你想唔想知戒煙點戒易d?
; |$ I: D4 U+ n
都幾想知嫁
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:59 AM:
% U3 p4 K% e# G  _% W( [7 `6 P5 T* N) W5 B8 r5 z- d

! r" C6 c2 t7 c! L0 j其實話戒酒戒煙話難唔難,話易,又要有方法 食煙? 我仲勁過D兄,都戒到,同酒一齊戒的,我以前食Cammel
5 U2 j: M- [7 y* g; p- `6 f6 P8 D- ]8 O
我每日 四支咋....梗勁過我啦......
1 r( q4 H, w8 W- G0 a- y5 h. h7 o
" W# p6 I% Z! Q5 ^, ~8 X" S但有個問題, 一包煙係留唔到五日的[壞壞地, 冇曬煙味], 通常3-4日就 掉咗佢....浪費
以相代文,MAY WONG又告一段落
) j+ K4 w# ~+ v7 s6 b* K& W' mhttp://www.26fun.com/bbs/viewthr ... d=RWrsAW#pid1150082
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:59 AM:' W0 n! H( X& j8 h- R# E$ h9 s9 S
咁堅?
) m) ~, d' Y* z; f3 a: ]我食煙 一日一包到,去蒲包半,但飲酒亂9咁黎.............
4 M) F* F& e3 Y( a9 B( {  q我都係喎
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 02:06:
; x( q" O+ [7 l$ `( B7 J( M
, C* j% l; y  T  S" r) |1 s( E1 E$ G" {- m1 n. ?" n, i5 o. m
( n2 y% ]' H+ R6 V* M: ?7 ?" {- \& v; g8 c( \8 Q0 s/ J
但有個問題, 一包煙係留唔到五日的[壞壞地, 冇曬煙味], 通常3-4日就 掉咗佢....浪費
" D7 e: R' z8 C7 [9 E- a* Y' j7 X# O  u- i& {6 n. S3 a: T; O' f
d煙會走晒d煙油出o黎
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 02:06:& l( O& e3 E: g, ]

3 O  X, T  b$ a  p+ u* z7 b2 O+ ]1 q$ c7 E
' P2 g- O1 W: y1 z6 o8 f
& e, {4 e% ]! b但有個問題, 一包煙係留唔到五日的[壞壞地, 冇曬煙味], 通常3-4日就 掉咗佢....浪費
& P! l9 G6 m# D+ u通常3日都開始冇味
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。