<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 02:03:- f* [( F& `! X4 R) z9 ?
3 d6 D0 k- B. C) R( }3 s/ @
那機密兄頗高壇數!我都想戒!得個想字!戒哂做人又好似冇乜意義咁...............
) ?% u$ I5 ^/ U2 G# Q" f

/ q: G( f  x, i( o5 u) a方法問題而已。
% @  N# n% e' j& t
5 F- N7 z+ E7 q5 |1 q' q我自問以前真的癡癡地,一日一包Cammel,仲係濃的那種。 又鍾意飲啤酒。 攪到體能極差。! y7 P+ C6 S9 ~( q
( M0 b: G8 n: D* z' k  z/ L. f
於是我要用d極度刻苦的方法去戒。 於是問公司取幾天假期(連續公眾假期加星期日),就有一星期不用上班。
! r8 w) ^5 e% P. Z( J
) Q& p! K' @. O6 s0 t. Y在那星期,我每天練體能,又跑步(跑步最重要),還要是谷體能那種,否則作用不大。 當你感到要谷的地步就對。 之後你的呼吸會比之前暢順,然後不想再吸。  在家時,記住由得d煙引到也不理,一到就去睡,幾天後無事。 我的朋友試過也成功戒除。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 02:02 AM:/ ^7 r! g5 q: i8 l: G+ z
3 m# v, U. _) v1 B
都係果句, 你玩佢冇事, 佢玩你就死梗, 你要記得重有大把野玩嫁!
/ t1 p7 h, e. }
硬漢兄果然壇數極高!
; }$ |3 b7 z7 v( ^. [- z實不相瞞,小弟之前玩過丸仔,咩藍精靈,白瓜子,忘我,大麻,索茄呀等.......我通通玩過.........但係係我玩佢,佢玩我吾到!反而煙仔同酒精呢兩大殺手,我輸哂............
Originally posted by AWU at 2005-11-16 02:08 AM:
* h6 ?9 p# K( L7 [: W. E  J7 F. ?% N/ F1 r$ d9 L$ ]
+ m4 ]' ]7 ^5 [* t. h/ K! `+ [
d煙會走晒d煙油出o黎
7 z! f  I3 }, }: ^" p1 {. y' U  Y燒起梨重臭臭地
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 02:06:
# h+ z# {7 [0 }& _! H" m$ ~: l$ m( `" L' {9 B7 F
! L" c# L/ G8 t$ P2 I
我每日 四支咋....梗勁過我啦......
& L* f9 M5 ]/ y* x- m' r/ D, u9 B' q8 t. e5 d  x/ s
但有個問題, 一包煙係留唔到五日的[壞壞地, 冇曬煙味], 通常3-4日就 掉咗佢....浪費
" y2 A) N3 K- Z" c8 J7 J9 w: u, i& Q/ C
過得3-4日,吸完會想嘔
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 02:10:
3 @; F4 j0 a5 E0 @' h& F& y9 F7 D; ?
硬漢兄果然壇數極高!
" w2 v$ E' j& M! l* G實不相瞞...
; Q9 G9 h+ E: k' |; r' D) l

( B( e3 M: x4 ^6 }5 U& x0 l9 k8 g你已經算好彩! 玩過丸仔的人很多會最後變成吸毒!咪濟!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 02:10:
, A1 T9 Y" [7 y8 o, N; K4 Y  B( C0 s# V5 F0 G# d6 x- w

& T  G: T. c+ N1 L, E方法問題而已。, B3 {4 f& ?' X3 t; _2 V. V

8 p  c1 S/ I4 P) i/ X0 z/ k: i我自問以前真...
$ ^( `1 e: E5 F$ s$ C0 g  z4 D! @3 Q% A: Q: J4 }, {! ~
學o下野先..& j( i/ q) u- ~1 F# k+ b. d

! o, t' c8 D+ a* a係呢,o既字點打?
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 02:13 AM:
& M: A4 o; t' E! w% n# I
# z: v% w" u' _$ ~. J8 h; `
: h" ^& t: A" J( L# m7 r- q" n) d, N7 J你已經算好彩! 玩過丸仔的人很多會最後變成吸毒!咪濟!
5 h6 O5 h* U5 n/ V7 ^$ X* s# d
白粉(4仔)我點都吾夠膽咁又!
Originally posted by AWU at 2005-11-16 02:14:" P9 ?! S9 e. a  |7 Q
$ d$ y  l/ f2 h) g5 S  {- G# ~3 i9 a

% t% M2 Z  Q/ B* s學o下野先..
5 Z7 B4 y  \1 |6 ?* Y( J3 c7 N8 z- j' |* b7 \! c, @0 T2 |
係呢,o既字點打?
6 n9 y4 q8 u+ h- B" G; z0 U8 s7 y8 v2 ^0 [4 u) M% e
唔識,我用九方的
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 02:10:
5 \6 A" f, N. f+ u, O" S2 B- h! T
硬漢兄果然壇數極高!8 u7 V3 S9 d" w2 O  e5 H6 B. L
實不相瞞...
! N+ J. L9 S6 S" k) h
我就真係唔毒得嫁,我D朋友成日都想毒埋我都唔成功
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 02:10 AM:
! T" R& B- \& ^4 {- a* n4 u" {% f; z8 x  k, f
硬漢兄果然壇數極高!# f+ @& L+ \) H* r- f3 `, E* L
實不相瞞...
% p8 y) K  f3 B" k' G- t5 S
百毒神君.....太傷身野唔玩....
1 x# S( F7 v3 E/ f# k5 F# ?3 h: Q) [6 g
分享一次奶野經驗....有次去吧, 叫咗渣啤, 飲第二杯已 high high 地, 不以為已第三杯開始暈...我果日一個人, d fd 未梨, 我即冲入廁所 湯...., 埋單, 閃人,  出到門口又湯多次......立即上的士返屋企, 暈咗成晚....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。