<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 02:10:
3 N9 Q2 K: D/ t3 _5 m/ x+ c' X7 X) a
2 t* V. M4 z0 H! E+ P
方法問題而已。( p2 e0 P! k$ o; g( R. S

: k4 _/ d5 W  A6 q+ n3 {; Z我自問以前真...
) J6 r; Y) c  K0 ?. |! o我都試過差唔多,而家我除左飲酒,我都食好少,唔出街直頭唔食添
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 02:17:
. g5 N0 Y7 B; L& C7 c  `; e
5 E% A! L, B4 L$ T, _1 G百毒神君.....太傷身野唔玩...., I) {# w$ W4 |1 z+ A" A2 h4 r
- \& J# c- Z7 k1 s6 ~0 r
...
) G; w3 D; q" D8 U比人道左野喎
今晚好多謝AWU,左版主,硬漢兄,機密兄肯聽我9up!thx~~~~
- h5 Y& J# y4 r5 Z6 ?閃先,有緣再吹!好高興認識你地!好開心!
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 02:15:
$ F7 J3 _, q! S/ D
- b9 k8 @- t+ w# k6 b! |白粉(4仔)我點都吾夠膽咁又!
8 u4 n7 D" S% ?" {! O7 `8 U8 b- A* d8 }/ X: x
呢個是trend同statistic的結果。 而且,依家d4仔連3仔都不如,好多溝藍精靈、咖啡因等。  同時,軟毒品是精神科藥,多數對中樞神經同肝有傷害!而且會上引,結果又是有withdrawing sytptom。 所以好多人最後要用4仔頂。 而且食到癡在入青山。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-16 02:18 AM:( f. o/ g2 Y/ t+ y( p! V. N  |9 C% z
. h+ G: J( A- W, ]
比人道左野喎
- G9 R/ z) b, B/ P5 g係, 我用我堅定既意志, 頂到返屋企...
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 02:19 AM:
: |! q: U6 K+ R今晚好多謝AWU,左版主,硬漢兄,機密兄肯聽我9up!thx~~~~$ ?1 Q7 c. J  h0 I$ q
閃先,有緣再吹!好高興認識你地!好開心!
% |: ]" W3 Z; H$ q- r
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 02:17:
; a# ?$ q' J& _1 z
; y7 U1 m, q7 m百毒神君.....太傷身野唔玩....2 j2 B7 S$ s! H! j6 U5 `& z2 d* {
. z/ M/ W8 n3 {# m3 ^
...
% o" s8 s* l3 L1 Q% i( }" O0 k9 n9 [
呵呵呵
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 02:19:
- f3 `/ Z; x  J5 a+ m4 F; n6 D今晚好多謝AWU,左版主,硬漢兄,機密兄肯聽我9up!thx~~~~
: K9 R' l9 f  B( J# h閃先,有緣再吹!好高興認識你地!好開心!
1 n' M0 N) S- b! C* d7 J3 ^
( t+ j  r3 O6 v# ^( D8 o9 k% c- ume2
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-16 02:17:
( L/ w2 I. w, j0 e! \% K4 {; ]' s
我都試過差唔多,而家我除左飲酒,我都食好少,唔出街直頭唔食添
3 O0 q! w% M6 v3 h0 s/ l6 ], G" z3 |. K, k
4 x9 m) I; x7 K! m) R9 ?好事呀
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 02:19:! }3 H! E, J3 s, ^5 W' }/ g
今晚好多謝AWU,左版主,硬漢兄,機密兄肯聽我9up!thx~~~~6 ~4 J+ a* o/ Z/ r% Q/ [
閃先,有緣再吹!好高興認識你地!好開心!
" ~1 `) e9 t5 o* X& P1 Z$ u9 E
OK啦,得閒多D上黎喎7 r( [5 O; V- D" ~1 Z. |# w

7 S' a7 E9 D$ w3 P. ~88~ALAN
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。