<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
300*3.65=1095-600=495
50*2.05=102.5=52.5
495+52.5=547.5
(手石水)春
車然全中
早知買大d
益左馬會

[ Last edited by mhkk on 2007-7-6 at 10:45 AM ]
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
吊!吊!吊!
兩場讓球和中撚哂!!!!!!!

但我無買到
喂咁多位有咩"球[財]球戲 "既新遊戲想玩?

唸下佢!幫手搞慶個場!唔該!
Originally posted by kakeidevil at 6-7-2007 13:04:
喂咁多位有咩"球[財]球戲 "既新遊戲想玩?
唸下佢!幫手搞慶個場!唔該!
我聽日排完隊會出墨西哥 vs. 巴拉圭(波膽) 同 冠軍估估吓........
Originally posted by Edgar Davids at 2007-7-6 13:06:

我聽日排完隊會出墨西哥 vs. 巴拉圭(波膽) 同 冠軍估估吓........
我轉頭出美洲盃四強~

我既idea~
而家估四強隊伍
之後估決賽隊伍
最尾先估冠軍

咁樣大家易中啲

而 墨西哥 vs. 巴拉圭(波膽) 由你出
Originally posted by kakeidevil at 6-7-2007 13:12:

我轉頭出美洲盃四強~
我想出埋雷丁 vs 里昂.....(詳見馬會)
Originally posted by Edgar Davids at 2007-7-6 13:18:

我想出埋雷丁 vs 里昂.....(詳見馬會)
16/07................=.=凸
遲啲先講,我講呢排!
Originally posted by kakeidevil at 2007-7-6 13:12:

我轉頭出美洲盃四強~

...
可以玩估波胆(九十分鐘賽果),八強賽直至决賽每人每場只可以估一個波胆,中咗有Extra分加落去而家個表度!點睇?
Originally posted by ronja at 2007-7-6 18:16:

可以玩估波胆(九十分鐘賽果),八強賽直至决賽每人每場只可以估一個波胆,中咗有Extra分加落去而家個表度!點睇?
唔係呀,呢個係比你地玩
我講緊比大家玩果啲
Originally posted by kakeidevil at 2007-7-6 18:23:

唔係呀,呢個係比你地玩
我講緊比大家玩果啲
總入球
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。