<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Asurada129 at 2005-7-3 12:09 AM:4 Z  o' i3 ~( K( J" J% S

* D& Z& i, z. [5 ?& {甘點請你~~
# b9 y, ?2 g" J5 `0 k漫畫得唔得呀,呢樣我勁呀,我家有過3000本!
俾心機la~~!2 i0 I8 x5 V7 V; K0 d5 E
我都下左唔少苦功架!
Originally posted by singgeihot at 2005-7-3 12:10 AM:2 x- Y0 J, z# |5 t8 i2 C
邊度勁呢, 你肯問, 實有人呵住嚟理你
5 V$ a9 H; N2 V! k遲d一定去問下
+ {8 G' S: i3 h1 s9 {我都想學好d英文
俾心機la~~!& `! Z$ k* k9 [* \4 P- t
我都下左唔少苦功架!
6 g+ i4 [- R' E% t" ]
# }4 u( N: m5 @, E" q3 kok
Originally posted by michael86 at 2005-7-3 12:10 AM:
9 {$ {& ]+ H! v- p: k# k; x+ A
! o% k0 j) @+ e" W8 V) a+ N( ]' H* f
LATER POST~
$ Q$ Z5 I7 K8 b7 j6 n: g+ f, C3 ?3 `1 A
佢o係西九龍表現完落左去底層買野~跟住就同佢超近...
- S# h; W& a+ |! L1 W2 k真人好鬼高好鬼瘦....
2 q: y. N9 y) _有冇波~
Originally posted by william303 at 2005-7-3 12:10 AM:5 T" P# n# |; R

[# B$ g8 O! R' t' ?7 T學左臭雀D野!
. Y# L9 I6 J+ Y# X% U; X% A" J

% Y& C$ j# g$ k, U9 N5 u) l7 ~跟你學

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by william303 at 2005-7-3 12:11 AM:. h% I3 M; K7 r/ c* |- C) P

( ]% u1 I' L8 ~0 q8 r% ]漫畫得唔得呀,呢樣我勁呀,我家有過3000本!
7 T! S& c& U  d% t8 L* e
H-Comic ??
Originally posted by michael86 at 2005-7-3 12:09 AM:& S$ C1 O& M: A, Q4 O

& B3 q: G1 N( G+ m, b. z# Z4 w. T% ^% u; G# b
好似外借左係咪...?
3 m( P+ k' o; E+ X3 ]1 }# ]1 E) h好似你甘~~~由sport外借去toy...之後再外借到aio...netmod
Originally posted by william303 at 2005-7-3 12:11 AM:
5 L# q' X0 p9 {- H, y2 o* O/ F5 U$ ^0 A' Q. x4 d
漫畫得唔得呀,呢樣我勁呀,我家有過3000本!
9 B$ ]+ g6 E7 d& ?: Y* l. H) E0 l* ]' f0 s/ E0 ?. J. u+ c

2 D+ I0 E; L! x; V咁你仲唔寫幾篇介紹?!

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by michael86 at 2005-7-3 12:08 AM:
) u1 w! ~" o. z0 x" \# J$ S* C  j; o& H$ w5 ^& _# w
3 K. ]6 w) W4 c  \* T( L1 g
O係度賣廣告???
8 u7 l1 Y1 d& S0 @
: ]! @& ^5 L+ ]3 A/ b+ {
係極度 hard sell 嗰隻
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。