<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-9-24 10:53 PM:

佢唔貪功~肯傳~
對一個比人批評在好耐同話要入35球的射手笈講,好難得
古迪果球交得好靚,之後真係以為朗拿度會射,點知傳出去比隊長,好似第一場傳比魯爾咁~
Originally posted by tkk2p at 2005-9-24 22:55:
諗深一層,今次隊長入兩球,冇比人批評....
其實羅賓奴在陣對魯爾有好大幫助,羅賓奴鍾意扭波而且扭得兩咀,對方d後衛一定將注意力集中係佢身上,以魯爾呢種咁識得走位嘅球員黎講,一定好多空位比佢走動,隨時唔聲唔聲入楔埋門d後衛都未知發生咩事
Originally posted by ciger at 2005-9-25 12:06 AM:

其實羅賓奴在陣對魯爾有好大幫助,羅...
魯爾依家既踢法實用且穩重~
Woodgate, to Realmadrid.com: “It was an incredible experience being in the tunnel”

佢話上場own goal是不幸,攞到3分係好結果~最後亦提到時候諗下重返國家隊~
Originally posted by tkk2p at 2005-9-24 10:55 PM:
諗深一層,今次隊長入兩球,冇比人批評....
今年都打得幾好呀魯爾,雖然入球既密度冇以前咁高,但幫到球隊贏波已經夠晒數喇
摺吧啦
難得聽晚11:00踢冇得睇活基治
係囉..........聽日都難打呀,作客對升班馬= ="
摺吧啦
Originally posted by michael86 at 2005-9-25 01:07 AM:
難得聽晚11:00踢冇得睇活基治
係law
唉............活基治應真多災多難
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
我成日o係度諗..
皇馬對曼聯會踢成點
兩支都係落難班霸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。