<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 14:02:6 o( u# M6 I2 `& j: N
散水la,不要為左死性不改的人浪費時間了.
" {% r' G& |! I" b1 O8 x3 l0 _shut up la , bitch's friend
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 14:04:3 d( j! @4 Q9 q
- T# x. Z* Y  m7 t9 D% `
shut up la , bitch's friend
* v" U* l6 E. `- O出賣朋友的賤人,我點都唔夠你賤
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 14:06:0 q( E% u7 E4 S% c. S8 P# V; M7 E

" R( Q- P$ V# p& v) N7 }出賣朋友的賤人,我點都唔夠你賤
* E5 E# C3 N7 S" M2 X& T, ]$ Owhere ?????
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 14:06:! r8 E# M% c/ o) J
* k4 }: l& S5 X- M
出賣朋友的賤人,我點都唔夠你賤
3 b$ j* @+ w1 }. f8 f賤人先叫人賤人 ga bor
. \# ]$ S4 p: }6 G; P% w* k( F4 b8 s( m* r5 S4 w6 y
[ Last edited by CHECSS on 2006-1-5 at 02:16 PM ]
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 14:06:
3 ]& a  c9 S& ^; a0 A3 S- W2 F8 b* Z$ a: r
出賣朋友的賤人,我點都唔夠你賤
, B% _' Q+ ?) _6 _) I我和你不同 , after 出賣人 i will be a good man
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 14:08:
. L# {! w% M7 C$ t# }, b+ h- }3 \2 H6 |
賤人先叫人賤人 ga bor
& Q) E( h5 H% y$ s* q: n; }' j! P
講咁多仲乜ㄚ,你都快去了; c# k; V; L/ N, P; w
我或會叫Mr.freddy入黎送你上路
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 14:16:
' X/ U7 _& v1 R; C: d. r- |0 }; U. _. K9 i9 s. |
講咁多仲乜ㄚ,你都快去了
2 u8 Y# T% A2 ^) S我或會叫Mr.freddy入黎送你上路
' h2 {9 Q/ P& V; d3 b我送左him上路la
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 14:10:5 h1 R" {" Q  J* h& \+ R
/ p/ d' @0 d8 t3 K! x
我和你不同 , after 出賣人 i will be a good man
! H- i0 J& P! u5 z) o/ Z

" y4 W0 P/ ~! X( D咁似"我以前冇得選擇,但可以既話我日後想做好人"既???
'性版討論區"
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 14:17:! |! O( k$ |- V" a

3 r# b/ S. l3 n我送左him上路la
" |6 B9 O4 F  P; F
咁勁???
! p* @  Y. t3 U/ @$ a; g% B7 ^我1.50分先同佢時像通話完咋喎
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 14:18:
- T8 z# L- h1 \" h. R1 _* N$ S7 a$ m6 j/ V. n4 f( W% u6 a: u& M

: y7 J+ ~1 S0 J; Q; G$ v咁似"我以前冇得選擇,但可以既話我日後想做好人"既???
  _0 U9 H$ u0 ?& `but you 一世都賤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。