<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 kinz 於 2008-9-6 12:54 AM 發表:

禍及他人老母 = 死罪
邊條版規寫呀!
原帖由 ktwu2007 於 2008-9-6 01:00 AM 發表:

你係失億定ON 9, 自己睇番你出個POST, 又補LINK, 又推POST!
冷靜
原帖由 ktwu2007 於 2008-9-6 01:00 AM 發表:

你係失億定ON 9, 自己睇番你出個POST, 又補LINK, 又推POST!
推post 5係我推ge   補link 因為d 圖死左link  
今次你把口5收  一句sor 都無   我5忍你la  我陣間同  ckyckk 講番  強調建議佢ban 9左你條仆街

咁內之來  我有今次 講埋你老豆阿媽ya   你今次 明係得罪人都一句sorry 都無   我5打9你 我5係人

原帖由 akakak777 於 2008-9-6 12:58 AM 發表:

如果他日我做版主  第一條ban 9 就係佢條仆街 陷家令

把口臭我忍佢  但係佢講ge 野  我忍5到佢   
你條廢柴點做版主
原帖由 e_e 於 2008-9-6 01:00 AM 發表:

咁又未必 ... 比喻我見到千里姐個仔 , 我話 : x你老母~~
係咪好正常先???
咁你即管試吓對住26fun內任何會員講一次, 睇吓有咩後果
原帖由 akakak777 於 2008-9-6 01:02 AM 發表:

推post 5係我推ge   補link 因為d 圖死左link  
今次你把口5收  一句sor 都無   我5忍你la  我陣間同  ckyckk 講番  強調建議佢ban 9左你條仆街 ...
你自己睇番 #936, 係邊個講邊個先, 我又要忍你! 叫 ADMIN 出理評理
原帖由 ktwu2007 於 2008-9-6 01:02 AM 發表:

你條廢柴點做版主
佢係版主咩
原帖由 kinz 於 2008-9-6 01:03 AM 發表:

咁你即管試吓對住26fun內任何會員講一次, 睇吓有咩後果
原帖由 akakak777 於 2008-9-6 01:02 AM 發表:

今次你把口5收  一句sor 都無   我5忍你la  我陣間同  ckyckk 講番  強調建議佢ban 9左你條仆街

咁內之來  我有今次 講埋你老豆阿媽ya ...
見你唔LIKE 我已經立即改POST!
你講到用人地個名出咸POST 好似無問題,
喂! 你幫 26 FUN ADMIN 出番個呀!

原帖由 ckp1117 於 2008-9-6 01:01 AM 發表:

冷靜
同人罵戰又幾好玩
不過, 我唔會打千字文!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。