<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 05:02 PM:
# b# \/ n" U7 ]' f( C: n" U; J4 g$ Q6 k- g
咁快@.@
) C0 z6 _; T& J( ^$ m8 o9 D
我都話閃一陣,比哥
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 05:00 PM:
$ ?. N" a4 M3 u4 _  u返黎啦
+ K) W. }( r. m/ H+ N; t6 y搞咩搞1粒鐘=="
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 05:05 PM:  A, h7 y  }1 c5 G+ F% h

0 `% X: Y! o* C0 P! a' I搞咩搞1粒鐘=="
) R0 i% e1 j4 ~! {唔答你
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 05:08 PM:& {3 {5 i% x% S2 J8 w( g; R
: C! S% X& d  D6 B1 b- U' ]2 w
唔答你
. N2 @. U6 V/ D+ a2 V2 M咩野咁secret:cool:
' ]- V3 X7 ?2 x! p5 s打jj XDD
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 05:12 PM:/ N" ^9 M$ S  v9 i  i5 V: S) V
: f7 }) y. K& T* C
咩野咁secret:cool:# U; N3 q2 ^4 p& m5 m
打jj XDD
+ n' _, V% [8 F/ a/ L! f事但
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-20 04:41 PM:
1 G: v  J1 Q1 u+ V' v+ MHI~ALL
3 \1 o8 u: t' O) \
hi 左仔
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 05:15 PM:
" s: W1 N; t/ O  j8 c, O+ j+ a
4 S) c8 X  X+ y$ H  s事但
& L+ A" f; y" n* n-0-.................
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-20 04:47 PM:
4 V" L6 ^8 {2 f/ v
; V# a8 U) g& U+ y4 Q% x. g岩岩先上到咋@@"
2 m. F$ Z: L# N3 a7 o+ r" n
hi  左仔
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
有冇人鐘意睇星期日pearl8:30套ANTM
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-20 05:18 PM:( \' N! v1 e9 a' c

( M% n! q# k, p" _- o7 C( [+ `7 K; ahi 左仔
/ @' A" @" G& U2 Z( m* |4 _雀雀,,有有冇玩考眼光
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。