<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 05:20 PM:6 D* z: t2 L. V2 {9 A$ H
有冇人鐘意睇星期日pearl8:30套ANTM
5 c0 [" ?" o7 J唔知
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 05:21 PM:
6 Z8 Q2 Y1 ~9 W
6 T9 ]7 J! _& T$ f4 Q$ U唔知
- u3 ~5 n1 @. u. `) h/ q你都唔睇PEARL架喇
. f# }- L+ C" c  v: ?8 w係咪:cool:
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 05:22 PM:. ]! D  w5 k5 H! i1 g+ s

+ p$ _! I) p8 L. m, |+ S+ E你都唔睇PEARL架喇1 A4 c; t1 V- o" ^7 d$ r
係咪:cool:
3 {' ^9 b% z4 l, E; {4 \
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 05:21 PM:. O- Z- o( Z( d& N# l

/ L, h9 `; G7 u4 @% B+ H. w& b- e1 n( K雀雀,,有有冇玩考眼光
$ \( u$ _3 S- w* B4 N& U
間中啦
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-20 05:28 PM:5 A  B6 m% Q1 Z

# P4 i6 L% C5 y0 F8 ?& r間中啦
# v2 f% U8 [  Q0 \國際米蘭 @ 祖雲達斯這場呢
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 05:12 PM:& [7 c1 |. C; b, R

/ B6 Z1 G0 s2 r  ]  \1 \) K: Y咩野咁secret:cool:
8 [" T9 F" C4 P打jj XDD
+ `! N/ P, Q6 `; I) L9 z5 ^
咁持久??
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-8-20 05:31 PM:
" |+ z7 x/ X! y( x) K  ]1 ~4 y: \6 u  Q+ n
咁持久??
4 N  s* [9 q: A* K; K+ ~hi  twh1110
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by twh1110 at 2005-8-20 05:31 PM:
7 l! y7 n$ m: R; F
0 S4 I* ?7 y/ _, B1 i" s4 A咁持久??
( u/ e8 e+ `/ G, J5 ^
唔知佢XDD
HELLO金田一
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 05:32 PM:: ^; U5 {2 v- o  ?1 F: v
HELLO金田一
. }, D& v8 b) Z
你喜歡睇金田一
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。