<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 10:32 PM:6 P+ _; C, k' B

: j/ G% o$ n7 e/ F) ?) u我幼稚院---小學 , my secondary school only have boy ar 低B
1 K2 g# s& u+ P$ J8 r
C仔,唔好咁啦3 S0 @/ b  ?+ b! E# o- l
大家係真心想同你做朋友ga,我估你今次咁做只係一時衝動,! C& w' @+ m* b, c% F
我唔知你係咪因為151515成日跟往你做相同的事而令你不滿,但你今次的確玩大左,
- {$ K4 Q! e; m2 M8 {, l+ ^; M你應該睇到自已a/c同15a/c的分別,咁死值咩?你知唔知大家都唔想你被ban,
/ Q5 d+ {6 w& J- O9 x3 s2 B( H, m清揚係寸,但你可有想過佢就係當你朋友,但覺得好似比你出賣,佢寸你,鬧你只係佢對你失望所致,你肯返轉頭,大家一定會接受及歡迎你.
! |& F; B  E$ K至於你同151515之間關係,你接唔接受呢個真心朋友,可以冷靜思考一下.
Originally posted by ckyckk at 2006/1/5 23:03:; Y* v5 O% g8 s* s* I/ G
# u  q  s* K  X' V
C仔,唔好咁啦, f) Q0 ?; \0 d+ ]
大家係真心想同你做朋友ga,我估你今次咁做只係一時衝動,; p; \" c9 n* u1 J! L* u& J0 i& R) _
我唔知你係咪因為151515成日跟往你做相同的事而令你不滿,但你今次的確玩大左,
. `# ?' L( F0 D" h2 [你應該睇到自已a/c同15a/c的分別,咁死值咩?你知唔知大家都唔想你被ban,- {0 x% I# t: J: r2 K- F5 w
清揚係寸,但你可有想過佢就係當你朋友,但覺得好似比你出賣,佢寸你,鬧你只係佢對你失望所致,你肯返轉頭,大家一定會接受及歡迎你.* u# A6 a- l% {7 ?
至於你同151515之間關係,你接唔接受呢個真心朋友,可以冷靜思考一下.
1 g' v- M9 h3 K, Y6 B7 {9 p8 Eno la , i say i will not go there , and 清揚 say HKB more me not more , less me not less
Originally posted by ckyckk at 2006/1/5 23:03:- t' R( a4 x; p0 w0 [( C! @) y# u
0 C0 M" l* f; t+ K9 E0 D( t
C仔,唔好咁啦
. j+ I0 ^. y8 A/ P大家係真心想同你做朋友ga,我估你今次咁做只係一時衝動,
9 _; l3 Z; `  Y1 ?我唔知你係咪因為151515成日跟往你做相同的事而令你不滿,但你今次的確玩大左,0 n6 u$ j9 w$ W& D& R6 F7 D& s6 x
你應該睇到自已a/c同15a/c的分別,咁死值咩?你知唔知大家都唔想你被ban,
1 c3 y' X) a, j" k  L  y清揚係寸,但你可有想過佢就係當你朋友,但覺得好似比你出賣,佢寸你,鬧你只係佢對你失望所致,你肯返轉頭,大家一定會接受及歡迎你.. a- w) m, |. x1 t8 ]
至於你同151515之間關係,你接唔接受呢個真心朋友,可以冷靜思考一下
% o0 I" _3 \0 T, z
關 him Q thing
Originally posted by ckyckk at 2006/1/5 23:03:
, s& @, }: ]) A% i, e
: T( y: G% f0 c' \C仔,唔好咁啦" M5 z6 E" j! k7 a# {
大家係真心想同你...
) ^4 e; l) m" e5 T! l4 l  F6 Pi don't like 151515
Originally posted by ckyckk at 2006/1/5 23:03:4 l& F% n6 r! I

3 Y, n4 d3 K3 fC仔,唔好咁啦. A9 J! d- D. F) a' B7 K+ ~% q
大家係真心想同你...
- u2 J% y, K2 M& u) @+ p  `
do you know i will not 立即 hate some one
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 23:08:
" `9 D# r$ R" [1 n- o- B: v0 Y, W; I. A% d1 P" j
關 him Q thing
( h  g9 ^' F- Q1 f
你無理的便想整死任何人,我一定同你死過
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 23:08:3 ^5 L' S" l* Z, U+ R: e0 u9 ?

4 {" v8 _8 K9 E9 `; J3 ?9 K* ki don't like 151515
0 c% n# x' d& P/ ], s+ e1 J1 Y
大晒???你唔like就要整死人???
/ U. y$ g! v  v6 t$ ?  Z痴線佬,入青山la
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 23:11:
$ \! H& \8 L$ U0 B4 R1 Q! D) @4 P5 @0 M# q$ O1 l9 X6 f
你無理的便想整死任何人,我一定同你死過
) ~0 |# o0 a  B" e* [
do you know i will not 立即 hate some one
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 23:12:! h8 r# S6 j" a3 o

6 M  p/ k8 W( P大晒???你唔like就要整死人???  p& D5 A0 I" n' Q4 f1 M% d, \
痴線佬,入青山la
* Y+ ~) l( d5 n, k8 Q( a7 E1 a
Originally posted by ckyckk at 2006/1/5 23:03:) N/ }" c( Y; n! W+ l
) ]9 Z- {: w& h' j$ c: ~  Q
C仔,唔好咁啦
+ `4 W% e& k, E5 e3 N大家係真心想同你...
2 [7 L/ S" B; ?4 J6 E3 B) s
are you here ??????????
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。