<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 11:08 PM:
) V& @4 v) O) l) Z; l9 x0 r: Y* K  y, D
i don't like 151515
8 o) P; M, A  W! a: b1 m
如果你真係唔like'151515',可以唔覆佢帖,但都唔駛攪到呢個地步
Originally posted by ckyckk at 2006/1/5 23:33:$ m  d4 K; Z; I
1 o! B* b1 n% z6 s  g* x/ q" [/ w
如果你真係唔like'151515',可以唔覆佢帖,但都唔駛攪到呢個地步
+ @$ s3 G* }* G2 z2 X! Qdo you know i will not 立即 hate some one
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 11:15 PM:" K' M6 o% A1 J$ V. z4 @
- ?" U7 g4 {! E9 m
do you know i will not 立即 hate some one
8 R+ b. w/ `% F1 z你hate佢D咩?,做乜都跟你?
Originally posted by ckyckk at 2006/1/5 23:35:
8 f: u. r( Q" U4 y! c& R; F: z: W' w& y1 o% [
你hate佢D咩?,做乜都跟你?
3 I) U. `3 o% r5 M6 S1 mmany many many
Originally posted by ckyckk at 2006-1-5 23:33:
9 L4 I+ O. `0 u1 N
, Q* [+ s: m$ E2 ?( z如果你真係唔like'151515',可以唔覆佢帖,但都唔駛攪到呢個地步
" Q; ]$ U% ]" Q8 E# k
姐姐,唔好理佢la,我已經決定以後唔認呢條粉蛋做fd架勒~
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 23:36:: G5 H9 v2 h( B

# I; R1 w/ T5 B姐姐,唔好理佢la,我已經決定以後唔認呢條粉蛋做fd架勒~
% f$ Q8 y  c6 b0 v8 ~7 f7 R# X6 l不"男女男"都不是
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 11:35 PM:
/ _, ]1 q9 K5 {6 Z4 B7 ]) P; }* O6 W/ ^1 J
many many many
& {% E+ Z/ J5 E# e6 @9 A; a$ `咁就以後你有你玩,佢有佢玩Lo.
* j( G* m2 _! m/ A但千祈唔好諗往玉石俱焚呢招,你自已蝕底咋.$ o% w: e$ ^$ f$ `0 m. I  s
你仲要上Silver plate member ga
Originally posted by ckyckk at 2006/1/5 23:40:
/ u1 ?  f8 K3 n5 ]" q4 G; g  m/ R  A& F/ R
咁就以後你有你玩,佢有佢玩Lo.
  d* Z  e/ Y3 [. k7 u4 a但千祈唔好諗往玉石俱焚呢招,你自已蝕底咋.
1 b9 A6 }$ G% [% V+ p; h+ o你仲要上Silver plate member ga
+ R; X; h% \9 q6 b  {
so i will not go to HKB
Originally posted by 清揚 at 2006-1-5 11:36 PM:
4 O, a  @0 m0 p, d& f- o! W( f* X8 u# V/ n: }& Y- l+ }
姐姐,唔好理佢la,我已經決定以後唔認呢條粉蛋做fd架勒~
' k# ]4 y) Y/ \你地相識比我耐,咁快唔記得並肩的日子,如果公子你真係放得底都唔會在此鬧佢La,right
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 11:41 PM:
- W* K; G5 S7 m! J8 Z0 \! ?
1 c" @# ]  w8 Q) m: F' W9 Qso i will not go to HKB
, i4 i6 |, D/ t
OK!!下次呢度見
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。