<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 政版精英私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by andyho at 2006-4-4 02:32:
真的要睡啦。
版主你地要搞好港男版呀,我經常會來瀏覽的。
good night!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-4 02:24 AM:

唔投訴正契弟..........
如發現有問題,而我不會投訴,我認契弟又如何呢?
你何不放長雙眼看看呢?
逆ナンパ男
Originally posted by andyho at 2006-4-4 02:36:

如發現有問題,而我不會投訴,我認契弟又如何呢?
你何不放長雙眼看看呢?
有何證據係你投訴?
其實我從不去 時事政治區 ,
亦唔知兩位會員誰是誰非,
不過呀會員 andyho,
係呢個post內

Originally posted by andyho at 2006-4-4 12:50 AM:

版主你以前插到亨九利飛起那段文章delete o左wor,o甘鬼馬o既?
所以我都話,版主你係好鬼中立持平o架啦。

真係bye啦。
Originally posted by andyho at 2006-4-4 01:14 AM:

版主你以前插到亨九利飛起那段文章delete o左wor,o甘鬼馬o既?
所以我都話,版主你係好鬼中立持平o架啦。
Originally posted by andyho at 2006-4-4 01:18 AM:

如何我搵到又點?
你delete o左咪認o左佢low。
Originally posted by andyho at 2006-4-4 01:29 AM:

係咪你寫o架,版主。d字呢?delete晒wor。
你有病定我有病呀?文化版主。
唉,而家d版主...睇醫生啦!
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=88997&fpage=6
Originally posted by andyho at 2006-4-4 01:44 AM:

版主,我份人好奇,想知你的文章edit過,除了你自己,哪個做得到呢?
admin?o甘奇怪,admin只edit你那段文章?
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=88997&fpage=6
在#1中,抨擊亨九利的內容無晒wor,
而家你又同亨九利o甘friend。
所以我都話,版主你真係好鬼中肯持平o架啦。

[ Last edited by andyho on 2006-4-4 at 01:45 AM ]
Originally posted by andyho at 2006-4-4 01:55 AM:
d228216版主,
你篇插亨九利的文章被人edit過wor,係邊個做呢?
你有什麼回應呢?扮唔知算數?
Originally posted by andyho at 2006-4-4 01:56 AM:

我等版主答我嘛,
如果版主光明正大,點解答我唔到呢?
Originally posted by andyho at 2006-4-4 02:04 AM:

唔明的話我又copy多一次ar。

d228216版主,
你篇插亨九利的文章(#1)被人edit過wor,係邊個做呢?
你有什麼回應呢?扮唔知算數?
Originally posted by andyho at 2006-4-4 02:07 AM:
版主唔答,我唯有明天再問,問到版主答我為止。
如我所講,光明正大怕咩答我呢?
Originally posted by andyho at 2006-4-4 02:09 AM:

完全無顯示,我份人好奇,所以想知low。
當時篇文好多版友看過,別告訴原來就是那麼短。
前文後理都不接啦。

[ Last edited by andyho on 2006-4-4 at 02:10 AM ]
Originally posted by andyho at 2006-4-4 02:14 AM:

你自己寫過什麼,你自己記得o卦?
我看完整篇文,最深印象是你自稱不折不扣的硬漢。
Originally posted by andyho at 2006-4-4 02:15 AM:

記鬼得咩,都幾個月la。總之內容好鬼長。
你係個幾鐘內用好肯定的態度十二次問相同的問題
我係#132 #143 及 #155
提出證據話你可能記錯
你就覆我
Originally posted by andyho at 2006-4-4 02:29 AM:

版主,唔該晒。
d228216版主和亨九利是不是自己友,玩包庇,我心中有數。
不要勞煩你老人家了。
誤會左人
對唔住都冇聲
我只覺得你在無理取鬧

希望你唔好又話我同 亨九利 及 d228216 係自己友,玩包庇
各位早抖
Originally posted by andyho at 2006-4-4 02:22 AM:
我以後唔敢再post,只會定期來港男版看看有沒有違規內容。
有的話就主動去政府部門投訴law。
andyho兄~關[港男版]咩事?
做乜在[政版]發生d事又要扯埋[港男版]落水??
漢奸語錄:
Originally posted by 天字一號漢奸 at 2006-4-4 00:05:
原來九利兄已有版主照,失敬失敬...我不敢再post了,人多勢眾,我唔驚咩?
原來變了天我都未察覺。
Originally posted by 天字二號漢奸 at 2006-4-4 00:07:
有人照,早響嘛。
我唔post了,但會定期來capture相
50-50la
Originally posted by 天字三號漢奸 at 2006-4-4 00:09:
不需要了,我不會再post,
有人照我怎敢再投訴呢?

謝謝版主意見。
Originally posted by 天字四號漢奸 at 2006-4-4 00:14:
你地有人照,我點敢再講呢?清揚哥。
我都話唔post,咪鬼覆我啦,好唔好
Originally posted by 天字5號漢奸 at 2006-4-4 00:20:
但版主你講句老實話,
我問侯亨九利之前,佢係咪擺明因上次的事針對我先?
我真的不會再在政版post,請你最後講句老實話。
Originally posted by 天字6號漢奸 at 2006-4-4 00:25:
放心啦,我學亨九利之前好豪那句:
「從此我不會再在26fun,或用任何分身!」
但會繼續cap相。
Originally posted by 天字7號漢奸 at 2006-4-4 01:24:
唉呀,我本來想走,自... 反正聽日唔post,今晚梗要玩到夠啦。
可?文化版主?
Originally posted by 天字8號漢奸 at 2006-4-4 02:22:
我以後唔敢再post,只會定期來港男版看看有沒有違規內容。
有的話就主動去政府部門投訴law
(未完待續)
Originally posted by ckyckk at 2006-4-4 03:10:

andyho兄~關[港男版]咩事?
做乜在[政版]發生d事又要扯埋[港男版]落水??
癲狗發爛渣梗係亂咬人啦, 佢0既作風係鍾意扯人落水(包括屋企人, 你小心d!!!)
[吹水版]乃純文字消閒之地,豈容你哋亂咁開火?!
要嘈要插要問候,得!
WHOLE POST MOVE TO [港男俱樂部]
各位隨便互片,包無手尾~
                         /ヽ      /ヽ    ? ?
          /  ヽ     /  ヽ
   ______    /     ヽ__/     ヽ
  |  ____  /         :::::::::::::::\
  | |so1874   //        \ :::::::::::::::|
  | | 26FUN |   ●           ::::::::::::::| 咩事   
      | |港男俱樂 |           :::::::::::::|
  | |(私片) | (__人__丿 .....:::::::::::::::::::/
  | |____ ヽ     .....:::::::::::::::::::::::<
   └___/ ̄ ̄         :::::::::::::::::::::::::|
  |\  |                      :::::::::::::::::::::::|
  \ \ \___        ::::::::::::::::::::::::|

[ Last edited by so1874 on 2006-4-4 at 09:11 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 政版精英私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。