<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 26FUN 全民現真身~!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 自由神 at 2008-1-6 01:17 PM:

果然係.........一個純情既宅男
咁純就唔多日夜不停打JJ啦!
無關連架喎~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2008-1-6 01:20 PM:

無關連架喎~~
係喎!無關連架喎
你果然係宅男,因為我唔明白你既思想
Originally posted by 我愛章小慧 at 2008-1-6 13:16:

第一 , 我唔影相
第二 , 我唔識post相~~
我用數碼相機影相,然後再透過USB插頭傳送到電腦,之後就好似平時上載圖片咁上載相片。
Originally posted by 自由神 at 2008-1-6 01:21 PM:

係喎!無關連架喎
你果然係宅男,因為我唔明白你既思想
你好愛你女友 , 唔通就可以唔睇咸相咸片???
Originally posted by Maxson85 at 2008-1-6 12:09:

為獎勵 J.T. 同 155220 匿兩...
你又唔係版主,我憑咩野信你?
更何況我宜家都夠分下載所有火熱頭條既片,唔需要太多分數用
Originally posted by 自由神 at 2008-1-6 13:11:

好一個自欺欺人呀!
算吧啦!係人都知你D野啦!甘生
多性經驗又點鴉?
唔一定好的。
所以我會支持甘生。
Originally posted by 我愛章小慧 at 2008-1-6 01:23 PM:

你好愛你女友 , 唔通就可以唔睇咸相咸片???
呢個o岩
無話唔得既.......不過睇必要性同目的囉
Originally posted by 155220 at 2008-1-6 01:25 PM:

多性經驗又點鴉?
唔一定好的。
所以我會支持甘生。
我相信佢會好多謝你支持佢既
不過.........你好似唔太明我既意思。
我無話過多性經驗 = 好喎
Originally posted by 自由神 at 2008-1-6 13:27:

你話自欺欺人唔"飽:括甘生果個post既頭2句?
Originally posted by 自由神 at 2008-1-6 01:27 PM:

咁你係咩意思???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 26FUN 全民現真身~!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。