<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 酷龍 at 2007-11-30 01:38 AM:

佢比左2皮野,叫我閹左你先
快d黎啦 ~
Originally posted by ckyckk at 2007-11-30 01:51 AM:
TVB ~ Stephy interview
有冇訪問佢有冇秘撈?
Originally posted by 酷龍 at 2007-11-30 01:52 AM:

贊鬼播
朱古力 Boy

現場直播真人 show
Originally posted by ckyckk at 2007-11-30 01:52 AM:

快d黎啦 ~
睇埋Stephy先至閹你
Originally posted by 酷龍 at 2007-11-30 01:56 AM:

睇埋Stephy先至閹你
而家講緊佢成為網上女神有咩感受

Stephy 話有幾次佢上網睇某個 Forum

見到有個唔知叫 Triangel 定 Triangle 既綱民成日貼佢d function 相

佢好開心喎
Originally posted by ckyckk at 2007-11-30 02:01 AM:

而家講緊佢成為網上女神有咩感受

Stephy 話有幾次佢上網睇某個 Forum

見到有個唔知叫 Triangel 定 Triangle 既綱民成日貼佢d function 相

佢好開心喎
...
佢應該系牆上女神至岩,
因為有人爆料話
見到有個唔知叫乜乜 ckyckk 屋企牆上面 貼滿晒 stephy d相片,有d仲系濕踢踢忝,
Originally posted by 酷龍 at 2007-11-30 02:10 AM:

佢應該系牆上女神至岩,
因為有人爆料話
見到有個唔知叫乜乜 ckyckk 屋企牆上面 貼滿晒 stephy d相片,有d仲系濕踢踢忝,
會乾架 ~ 我好好手尾
Originally posted by gn00987333 at 2007-11-30 05:09 AM:
做乜標晒冷汗
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。