<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-13 00:45:

都係 , 果世代既第五高手
果世代太多高手,係咪第5有排拗.

天龍(北宋)武功鼎盛,到雪生飛狐(清)d武功屎到痺
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-13 12:44 AM:

可愛就雙兒最可愛
討厭就後生郭靖都幾討厭.

之,之兩個一樣性格遭遇角色又點睇
我觉得平之系一个悲剧~
吕颂贤版本既笑傲江湖由何宝生饰演林平之,
他诠释出点样由一个无能既有钱仔>落难>可怜>折堕自宫>死。。。
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-13 12:51 AM:

果世代太多高手,係咪第5有排拗.

天龍(北宋)武功鼎盛,到雪生飛狐(清)d武功屎到痺
我照數 北峰南復 大理少皇 西夏駙馬 ... 到佢
Originally posted by Maxson85 at 2007-5-13 00:52:

我觉得平之系一个悲剧~
吕颂贤版本既笑傲江湖由何宝生饰演林平之,
他诠释出点样由一个无能既有钱仔>落难>可怜>折堕自宫>死。。。
遊坦之一樣,
有钱仔>杏加橙落难>憤世嫉俗>得奇功>想報仇>死

不過坦之深情.

金庸寫平坦兩人好似有深意,對仇恨要平之坦之,唔好記
他有一個同胞雙生兄長裘千丈及一個妹妹「鐵掌蓮花」裘千尺。裘千仞武功極強,精通鐵掌,在江湖上甚有名氣,武功直逼「天下五絕」。
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-13 00:55:

我照數 北峰南復 大理少皇 西夏駙馬 ... 到佢
灰衣僧,肅遠山,慕容博,天山童姥,西夏公主祖母(唔記得王XX)仲勁,
唔係主角就唔理?

其實王語嫣最利害.
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-13 01:03 AM:

灰衣僧,肅遠山,慕容博,天山童姥,西夏公主祖母(唔記得王XX)仲勁,
唔係主角就唔理?

其實王語嫣最利害.
ed上世代拉~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-13 01:02:
他有一個同胞雙生兄長裘千丈及一個妹妹「鐵掌蓮花」裘千尺。裘千仞武功極強,精通鐵掌,在江湖上甚有名氣,武功直逼「天下五絕」。
記唔記得神鵰最後新五絕?
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-13 01:04:

ed上世代拉~~
灰衣僧,肅遠山,慕容博未死架
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-13 01:03 AM:

唔係主角就唔理?

其實王語嫣最利害.
維基 竟然無 段廷慶
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。