<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by fatfatdragon at 2005-7-3 02:13 PM:
& B6 d# _. z8 u- R
- u3 F! J: d$ F* U4 F& ~8 E3 w7 T9 f5 J  F2 A' s
hi 00 (跟其他人叫) 
9 g# B0 X- H. w: F' N+ Q咁叫就o岩o架喇
"呢"道好早都有人, 真好! 出面好似冇乜人氣
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
既然有人空降
' u6 |  Q9 y3 Z# l8 z& C5 O* M1 t$ `我就玩潛水返來! V8 d. f/ E9 O6 |
Originally posted by fatfatdragon at 2005-7-3 02:15 PM:5 S; M4 k1 ]7 l% U
"呢"道好早都有人, 真好! 出面好似冇乜人氣
0 Z) i/ F$ ~7 Q少人啦, 呢度班友仔夜晚先蒲頭 =.="
Originally posted by srfqt1 at 2005-7-3 02:17 PM:
2 K. A: x# Y' c2 v9 ^4 u; N8 \* ^既然有人空降/ v6 Z" k) N$ t, h4 k* o4 A
我就玩潛水返來( ^  s+ x3 d" m
: |6 H- J" Z: A" Q咁我跑出啦3 L8 j: Y( f( W9 k* g' ]
海陸空有齊
9 _- k% n0 k3 x' w9 c
4 q* k/ \3 z# R  A: q' ahi~sr仔
大家好
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-3 02:19 PM:
4 u$ d* G6 [$ j大家好
/ Y( P, O- M( @hi again星姐
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-3 02:20 PM:
4 M% p2 R! {: ~" x4 p4 h
7 P. [  y+ R6 v$ Shi again星姐
/ b; N2 h4 `8 y- p( g2 B6 ?
, c9 [' N9 I# i$ ^" k我都就訓架喇
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-3 02:19 PM:
* _' {3 I3 F3 L5 Z9 }' i大家好
2 w5 G; F9 u0 `# @% B# u' Y
/ ]$ H! V* f( ?* E6 a/ i
hi sing 姐
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
Originally posted by singgeihot at 2005-7-3 02:21 PM:
0 k) ]+ `. `5 K: V4 g
0 ~$ ]4 n# I- P) I8 _/ @
& x! [! D) s3 r, k* w! b* a我都就訓架喇
* f4 T6 P3 H$ C6 H

$ [2 `+ g3 L# Y# ~& A你o個邊幾多點???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。