<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-28 01:45:
恕我直言﹐我總係覺得你對小師妹缺乏o左…… 誠意… 唔好罵我~~~
同意
Originally posted by guswan at 2006-10-28 01:44 AM:

我越來越相信冇後天努力成份,
越來越相信冇自由意志.
唔通個個老左都係咁諗?
如果你咁講﹐咁咪全世界ge 命理館都呃錢right?

我以前覺得呢個世界係randomize的﹐依家開始覺得天命不可違﹐
好似每樣o野都有其來由與去向咁…每一個step 都有原因… 唔係亂咁黎ga 咁lor
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-28 01:36:

自由意志…我認為係有限度的
我認為一是有,一是冇.
可惜無從證實.
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-28 01:45 AM:

恕我直言﹐我總係覺得你對小師妹缺乏o左…… 誠意… 唔好罵我~~~
乜野?唔似真係鐘意佢?我真係有d唔夠主動?
Originally posted by kaing at 2006-10-28 01:44 AM:
其實依ga 係講緊咩...係唔係講緊女人年齡....
依家講緊對女人忌談年齡

如果你估佢ge 歲數比較後生d ﹐都還好
如果你暗示佢睇起黎比原本ge 歲數更老(even老一歲)﹐死得!!
Originally posted by guswan at 2006-10-28 01:48 AM:

我認為一是有,一是冇.
可惜無從證實.
一個人想追求ge 自由﹐未必始終如一。
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-28 01:47:

如果你咁講﹐咁咪全世界ge 命理...
Originally posted by ian2910 at 2006-10-28 01:48:
冇咩比較明顯既野做出黎...
Originally posted by ian2910 at 2006-10-28 01:48 AM:

其實唔係呢d 問題… 而係你諗o野比較單向… 我講出黎都係為你好
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-28 01:50:

一個人想追求ge 自由﹐未必始終如一。
但你怎知他那一刻的改變,
是他自己的選擇?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。