<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
呢到真係越夜越多人丫~~
可惜我已經一把年紀丫~~(記住:女仔話自已老就得, 你地講就唔得)
挨唔到啦~~
我要訓先啦~~
聽晚再傾過啦.........
各位早抖!!
Originally posted by ian2910 at 2006-10-28 01:48 AM:

乜野?唔似真係鐘意佢?我真係有d唔夠主動?
定係距離感問題?我覺得有呢樣野,但係我又唔敢一夜之間去拉得太近..........

一個電話聽日可以兩個人一齊睇戲?會唔會急得滯?
Originally posted by guswan at 2006-10-28 01:51 AM:

但你怎知他那一刻的改變,
是他自己的選擇?
無法得知啦﹐所以命數呢d o野永遠都冇定論囉~~
呢d 解釋唔到ge o野到o左終於唔迷惑人心ge 一日﹐好有可能係世界末日… 我成日都咁諗
Originally posted by ian2910 at 2006-10-28 01:52:
定係距離感問題?我覺得有呢樣野,但係我又唔敢一夜之間去拉得太近..........

一個電話聽日可以兩個人一齊睇戲?會唔會急得滯?
兩個人去睇戲亦唔代表到d咩喎~
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-28 01:50 AM:

其實唔係呢d 問題… 而係你諗o野比較單向… 我講出黎都係為你好
即係所有野所有顧慮都係我假設?俾呢d野綁手綁腳?
Originally posted by 極樂 at 2006-10-28 01:51 AM:
可惜我已經一把年紀丫~~    (記住:女仔話自已老就得, 你地講就唔得)   挨唔到啦~~
我要訓先啦~~
各位早抖!!
女人至理名言

而老可以"醜""肥"代入

鳴謝極樂妹妹提供
Originally posted by 左輪仔 at 2006-10-28 01:55 AM:

兩個人去睇戲亦唔代表到d咩喎~
May be!但係如果對一個單純未拍過拖ge女仔/乖乖女泥講...............
Originally posted by 極樂 at 2006-10-28 01:51 AM:
可惜我已經一把年紀丫~~(記住:女仔話自已老就得, 你地講就唔得)
挨唔到啦~~
我要訓先啦~~
各位早抖!!
bye bye lu!
Originally posted by ian2910 at 2006-10-28 01:55 AM:

即係所有野所有顧慮都係我假設?俾呢d野綁手綁腳?
即係…我都話如果我係小師妹﹐我依家都唔知你鐘意我!!

如果你可以做d 貼心同真心為佢著想ge 舉動(而呢d 係要上心﹐細心﹐係要訓練得返黎ga)﹐咁我先會覺得你有機
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-28 01:47 AM:

如果你咁講﹐咁咪全世界ge 命理...
嘩...講到命理lee ga 野...
完全無考究過...搭唔到嘴tim...
不過如果用過去咁睇返自己既經過...
可以叫做整定...
但係如果用進行既時間睇...其實自己都有權去選擇...
不過我都唔係咁識...大家傾下都好..
lee 個話題唔錯...我有興趣
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。