<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2007-12-3 12:02 PM:
其實都唔關巡察setting 事嘅~
雞仔佢就真係曳,叫佢出post 要適可而止,佢就硬係出到忘晒形,玩到停唔到手~
又無理由話佢噃,大個仔啦嘛,又做埋版主,佢都係想EF 更多元化更有號召力,多d 會員受惠啫~
對住佢呢.........就真係無佢收咖~
我承認都真係偏心咖~
不過相信都係暫時性,遲d EF upgrade,又開放大陸ip 開始多會員加入,又會越黎越多區域,咁就唔會比隻鹽焗雞d post 嚇親咖喇~
鹽焗雞呢D咪叫投入咯!
無佢收 <--抄我!
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by 自由神 at 2007-12-3 12:00 PM:

我都唔知呀!我都層經驚過自己係咪唔係“直”嫁
近呢半年都對果D相/片呢..........完全無曬興趣
死囉,真係唔知點解
Originally posted by BOYDWAN at 2007-12-3 12:04 PM:

死咯............
我地仲驚過你呀~~~
點解我唔驚既!
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by BOYDWAN at 2007-12-3 12:02:

其實都唔關巡察setting 事嘅~...
會唔會發展到 日本 韓國
Originally posted by SWK at 2007-12-3 12:04 PM:

Tri[size=-2]ang[size=-2]el[size=-2]
[center]PSLWAKY[/center]
Originally posted by Triangel at 2007-12-3 12:10 PM:

[center]PSLWAKY[/center]
真的嗎?
Originally posted by 自由神 at 2007-12-3 12:05:

嘩!第日EF一定會成為好偉大既論壇

咪咁講啦!第日我做錯小小事,雞爺就ban左我啦!
我都好希望EF 可以去到咁成功!
呢一層就需要大家去繼續努力喇~

佢會鬼ban 人~
其實我見到佢行政處理方面真係越黎越成熟,比以前更有耐心同判斷力,睇得出佢真係用個心出黎去處事同學習~
不過千祈咪讚個衰仔咁多,唔係陣間佢又鬆毛鬆翼咖喇~ 
Originally posted by 自由神 at 2007-12-3 12:05:

大皇.........出事啦
唔?
Originally posted by Triangel at 2007-12-3 12:06:

鹽焗雞呢D咪叫投入咯!
無佢收 <--抄我!
你地抄得我少~~
Originally posted by 自由神 at 2007-12-3 12:12 PM:

真的嗎?
唔?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。