<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-7-3 06:38 PM:- Z% b* @6 k. e1 M7 U3 Y, K

5 G; P0 J* k0 ]$ m6 O
7 J( ?7 E) K+ R8 J9 u  j, t* s阿眼好
. v) q! s! X7 z# z  M7 z2 W& P
! E/ w5 z) z" E6 K. q; W: l5 n. X
9 A3 E) C* T- H2 F金蕉蟹你好
沖完涼, 一開 screen 見到成屋人都忍唔住要吹多陣先訓
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-3 06:39 PM:
! d: K, z2 O# J6 e) |hi~蟹少,sr,小妹
7 @" b% M: c/ \1 F3 G, F6 P5 u  N( A
# i! l2 f+ U/ i8 _. b左﹐有無掛住我呢﹖
Originally posted by sfxc0000 at 2005-02-01 05:39:
" m+ h, H8 w, a
! M3 J; c# T- f" Q7 w唔好玩我啦, 有鬼人識我咩 =.="
# l4 R9 c# W& |# p8 m
% L" [0 ?0 B2 R0 y! {$ k5 g
% J: q+ q1 l9 Z, S( U alot of people know u la, u practically post messages everywhere
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-3 06:42 PM:# y1 J0 n- g' t

+ T+ H0 \" k  ~$ l0 A2 }) @hi~10仔
" f1 I& W/ E# @% s% ?) w
hi again~左 =.="
Originally posted by simen022787 at 2005-7-3 06:37 PM:
6 Q* [/ {$ S) d$ M1 F4 qhihi
  S! A2 t3 V7 R8 E7 h! U, `$ m
小妹好
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by singgeihot at 2005-7-3 06:43 PM:' O$ K3 t* o. D/ m
沖完涼, 一開 screen 見到成屋人都忍唔住要吹多陣先訓
' G. I, z4 R) t" E6 @
% `* n7 H  F/ s* z3 j! _
咁你就成日都唔駛訓啦
( |7 W$ D9 p; a) J0 y* q夜D仲多人呀
Originally posted by singgeihot at 2005-7-3 06:43 PM:# }. W4 c* E  v; `+ K$ M8 R# G
* v8 Y2 \7 t1 T/ Qhi again~星姐
Originally posted by srfqt1 at 2005-7-3 06:45 PM:6 b4 k; A1 e! o8 {# Q0 |! B& b
/ h' r4 a6 t! Z" |
9 n$ u( c" B* ~
咁你就成日都唔駛訓啦
" U" ~/ W3 r9 z! ~夜D仲多人呀
2 Y/ [) j5 j7 k" i" f
係囉, 夜晚係佢o地瘋狂發貼o既時候
Originally posted by singgeihot at 2005-02-01 05:43:
1 F6 w4 J3 u4 q% C. N沖完涼, 一開 screen 見到成屋人都忍唔住要吹多陣先訓
5 L0 z) x9 Y/ `9 Dsing sing... u woke up already?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。