<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006-1-23 01:11 AM:

悟同佢和好如初我也可帶給這裡熱鬧氣氛的:cool:
不要這樣La,C仔同你say sorry你都唔比機會佢,佢會唔好受gar,
相對地會令人誤解公子不夠大量.
C仔又唔係xx86那類唔o岩仲要聲大大扮可憐的粉人,比多次機會佢啦,好冇?
Originally posted by 清揚 at 2006-1-23 01:00:

分???我唔mind呢D虛榮架喎:cool:
............心意~你咁傷我架
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-23 01:17:

對極~~
既然C仔已踏出第一步,...
我而家咪和梗low,我唔理佢咪ok low
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by coolala2005 at 2006-1-23 01:18 AM:

Heart到邊度~heart得深唔深??姐姐錫返
Originally posted by 清揚 at 2006-1-23 01:20:

我而家咪和梗low,我唔理佢咪ok low
哈~
真係無你修...................
Originally posted by ckyckk at 2006-1-23 01:21:

Hurt到邊度~hurt得深唔深??姐姐錫返
我有膠布~~~
Originally posted by ckyckk at 2006-1-23 01:21:

Heart到邊度~heart得深唔深??姐姐錫返
算喇~做兄弟o既死都冇所謂啦~何況只係傷~
Originally posted by ckyckk at 2006-1-23 01:18:

不要這樣La,C仔同你say sorry你都唔...
米尼86就見一鑊就屌一鑊---仇人
Mr.c我唔理佢---不咬弦
兩者不同:cool:
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by coolala2005 at 2006-1-23 01:18 AM:

你回歸原點?我死跟
Originally posted by 清揚 at 2006-1-23 01:24 AM:

米尼86就見一鑊就屌一鑊---仇人
Mr.c我唔理佢---不咬弦
兩者不同:cool:
公子,唔好出full name啦,費事又多事
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。