<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » {奇片共賞}正過布吉自拍 !★星加坡校花★性愛片上網?!
返回列表 回復 發帖
再黎一單遺失手機

手機自拍和女朋友做愛

本帖隱藏的內容需要積分高於 50 才可瀏覽

條女個樣影得幾清楚...

[ Last edited by BOYDWAN on 2006-3-13 at 11:05 PM ]
俾人拍果個女生好似自殺死左,希望大家happy之餘都諗下咁又害死左一個人

[ Last edited by 155220 on 2006-3-13 at 11:07 PM ]
.
我想see -_-"不過唔9 fun
Originally posted by 155220 at 2006-3-13 11:05 PM:
俾人拍果個女生好似自殺死左,希望大家happy之餘都諗下咁又害死左一個人

[ Last edited by 155220 on 2006-3-13 at 11:07 PM ]
異異靈兄,請唔好人云亦云

據我所知Tammy佢係未死既 ,OK?

而家D人成日傳Tammy佢死左,所謂既消息來源就係來自呢度:

http://news.163.com/special/0001125R/bbsphoto.html
http://bbs2.news.163.com/board/i ... 6i%3D595966%26p%3D0

呢個仆街大陸Website專作新聞,唯恐天下不亂

Tammy幅相都Key錯,信佢一成...雙目失明呀,兄弟
再黎
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

sorry, 3 movies per day

[ Last edited by BOYDWAN on 2006-3-14 at 04:30 PM ]
幾錯呀~開一個專save 自拍既post!!
thz!
要自拍就收密實 d 嘛, 搞到我咁 high 有乜謂呢

http://www.btzonebt.com/airways/viewthread.php?tid=172994&extra=page%3D1
Originally posted by so1874 at 2006-3-14 07:40:

異異靈兄,...
教父咁都知,勁!
.
Originally posted by 155220 at 2006-3-15 18:13:
教父咁都知,勁!
梗係~AV教父噃~
佢並唔係浪得虛名嘅~
請各位注意~

[頑童俱樂部]嘅兄弟留意~
港男儍版主calling港男蠢警,我呢幾日公私兩忙,唔夠時間check post + FUN,麻煩幫我通知聲紅燈區、女優貼圖區同色文區嘅版友,我禮拜日會返嚟,thx a lot~

轉自港男儍版主BOYDWAN~~
歡迎各位繼續post好~但記得睇版規喎~~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » {奇片共賞}正過布吉自拍 !★星加坡校花★性愛片上網?!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。