<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-11 10:50 AM 發表:

吉嘢家...........d 職員都幾支持間公司...........
點解嗌到咁出面d 客聽唔到咖?
我淨係行街急尿先入吉野家
原帖由 akakak777 於 2008-9-11 11:10 AM 發表:

**** 本內容被作者隱藏 *****
仲見到有書包.....
報紙好似話8月尾已經有人開始用籃牙傳咖喇..

計落條數條女都唔知係咪暑期工
原帖由 ckp1117 於 2008-9-11 11:28 AM 發表:

咁一定要post,我post勁多去
出門口先,有咩打比我
本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽
原帖由 akakak777 於 2008-9-11 10:39 AM 發表:

個女仔好慘  十幾歲 比班豬狗不如搞完仲要錄播出埋街
在香港的法律,女人是貨物,每每有侵犯女性的個案,都是草草了事,打打手板仔。
原帖由 kakeidevil 於 2008-9-11 11:39 AM 發表:

我淨係行街急尿先入吉野家
快去建議馬會增加付費wifi啦,那你就不用來來回回那麽多趟
原帖由 kakeidevil 於 2008-9-11 11:42 AM 發表:

仲見到有書包.....
報紙好似話8月尾已經有人開始用籃牙傳咖喇..

計落條數條女都唔知係咪暑期工
我估15左右  真係慘  明顯係強迫的
原帖由 ATX-828 於 2008-9-11 11:58 AM 發表:

**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 4000 才可瀏覽
咁多位老友記~
吉嘢家唔係開24小時咖咩?
如果唔係24小時,咁我就覺得好奇怪,佢有close hour, 點會仲比d 職員留低? 應該有shop keeper 負責閂門咖?
除非個shop keeper 有份.......
而如果係working hour,入面叫晒救命,點會無人聽到咖?另外嗰個女仔呢?當時唔報警,咁佢做乜跟住唔報?
最重要係點解個受害人會比人除褲?見勢色唔對都唔走?
就算班男仔更狼,都無可能膽大到咁,除非係玩開.....  
我覺得當中大有文章....
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-11 12:25 PM 發表:
咁多位老友記~
如果唔係24小時,咁我就覺得好奇怪,佢有close hour, 點會仲比d 職員留低? 應該有shop keeper 負責閂門咖?
除非個shop keeper 有份.......: ...
理性分析
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-11 12:25 PM 發表:
咁多位老友記~
除非個shop keeper 有份.......
而如果係working hour,入面叫晒救命,點會無人聽到咖?另外嗰個女仔呢?當時唔報警,咁佢做乜跟住唔報?
最重要係點解個受害人會比人除褲?見勢色唔對都唔走?
就算班男仔更狼,都無可能膽大到咁,除非係玩開.....  
我覺得當中大有文章....
boy佬大    吉野家5係家家都開24ga
我幾同意紅字個句
個女仔咁細個未必敢報警

本帖隱藏的內容需要積分高於 18000 才可瀏覽

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。