<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by srfqt1 at 2005-6-20 09:44 PM:: G0 }& q. K  u$ c/ J
有個問題想問
6 Z* e! X/ Z5 C* Z$ G: t果位MEMBER有冇轉頭像7 R3 u! k+ `+ p# a+ B
COZ我唔想見到8 j# q) }/ {1 x# s' r- f2 t
SO SET 咗IE 唔顯示圖片
& @& d) }' z' Q7 X; F# M
轉左啦﹐搞到滿城風雨﹐多謝曬
Originally posted by srfqt1 at 09:44 PM 21:44:
5 `5 z% S5 y. F6 f& S有個問題想問( U4 R" `  `4 e9 d( f9 {
果位MEMBER有冇轉頭像+ d1 |: S$ ^7 O4 f: A$ M7 @
COZ我唔想見到  n7 i0 z5 @1 e( {
4 |# _$ I; }  I$ b. h* \  d8 Z3 l沒啊!!!
Originally posted by william303 at 09:45 PM 21:45:3 C6 Q# w) F1 B8 P

7 e- {! q: L6 x: {0 z- n過去玩幾日都幾好架,又唔係貴,有時過澳門重貴!
, ?$ I: n+ z+ y- n4 o
因為去賭???
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 09:44 PM:: i! O! Y) [1 N, u5 T* }$ _

4 q; z! }) i  m" g銅鑼灣發記甜品都有榴槤飄香食﹐不過就無糯米喇
% U. J4 T% Q% v4 q
嘩嘩嘩~~唔好再講啦,我經已忍唔啦!真真真係好鬼味架!
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-20 09:43 PM:+ _  V8 H# r& L0 W! e0 A

' l* j9 U* A6 [你有去過大馬??
. U8 B" a4 z) w3 v! Z6 g9 w# h無呀﹐一定要去一次
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-20 09:45 PM:
) N  g; s0 K: S! Q" v0 s
9 o* t1 R" l& `3 w, H沒啊!!!
4 C- j; N( J' T0 ~) a1 Z3 X* K3 t0 chttp://www.26fun.com/bbs/viewpro.php?uid=36245
Originally posted by vivienna at 09:47 PM 21:47:
% R7 R1 l, \$ N& Z5 [2 U2 K8 Q- a3 j/ N
無呀﹐一定要去一次
4 C3 Y6 q0 a+ o: a6 Z  ^甘歡迎你來啦!!. `$ f, I, H8 m0 A& f5 g' z
有機會的話,請你去吃好吃的~~
Originally posted by srfqt1 at 2005-6-20 09:44 PM:' S! ?7 ]. M, c3 I
有個問題想問
4 v! S8 v2 ?# d7 }2 h果位MEMBER有冇轉頭像
; r6 j; e3 y, N$ q( d3 ]4 dCOZ我唔想見到4 r4 w1 ?9 x3 v7 I
$ S2 m. }6 O: J: E( Y
轉左lu =.="
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-20 09:46 PM:
0 j& M5 o1 f8 I* |/ t' ~7 ]7 u  E  M
因為去賭???
* }* Z$ g/ |0 H+ E
唔係去賭,係去~~~~~自已諗,呢度唔係講呢D,去3X啦!
Originally posted by leaveman418 at 2005-6-20 09:44 PM:$ @9 |+ ?4 n! b- J; \+ y& x
4 |7 u/ l# b& b% w
2 {+ z4 W2 c. B1 h! X0 [  h7 G
我今年係最後一屆舊課程
3 ~( Z$ H7 t, I3 x& F- A我又俾我miss昆左 =.="
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。