<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-3 06:56 PM:

唔使絕望,而家車仔已經成為英超公滴
大家都合力趕絕車仔
癡線既!唔駛絕望架!
差10分姐,都未對賽,兩場對車路士都未踢
兩場都贏,已經只差4分
車路士和兩場已經無左4分啦
曼聯只要場場做好自己已經足夠!
不過見到碧咸起皇馬助攻助到上晒身…
不禁諗……如果當年無賣佢,曼聯而家一定有更多本錢><"
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-3 06:56 PM:

唔使絕望,而家車仔已經成為英超公滴
大家都合力趕絕車仔
佢地連自己都搞唔掂
charlton都輸埋..........
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-10-3 07:02 PM:
不過見到碧咸起皇馬助攻助到上晒身…
不禁諗……如果當年無賣佢,曼聯而家一定有更多本錢><"
beckham+giggs+雲佬+vds
Originally posted by 瑞比 at 2005-10-3 07:03 PM:

佢地連自己都搞唔掂
charlton都輸埋..........
仲有其他球隊有力摸和車仔既
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-10-3 07:01 PM:

癡線既!唔駛絕望架!
差10分姐...
我上季都係咁諗.....
希望係咁la^^

無聯賽仲有歐冠
係喎,大家有無發覺,其實傑斯而家,速度已經無以前咁高,但出波仍然咁好
有無諗過,將傑斯移入中間做分波工作,一來無做翼咁費力奔跑,二來可以代替近排發揮不穩既史高斯
左翼留俾星仔,同右翼既c朗雙翼齊飛~
中間加多個阿倫史密夫做防中
咁樣踢翻442都有唔錯既攻力
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-10-3 07:10 PM:
係喎,大家有無發覺,其實傑斯而家,...
giggs入中咪冇得出波??
rooney應該打史高c個位
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-10-3 07:10 PM:
係喎,大家有無發覺,其實傑斯而家,...
要出giggs既話
park同c7要2揀1...得smith一個咁孤-.-d防守
Originally posted by 瑞比 at 2005-10-3 07:07 PM:

我上季都係咁諗.....
希望係咁la^^

無聯賽仲有歐冠
只要各隊肯用多d心機去守和車仔,唔係無可能
車仔要一月封王?發夢啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。