<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2007-12-6 10:13 PM:

如果你己經唔愛佢, 你唔會勞氣, 如果你仍然愛佢, 試吓揾吓有冇其他出路..
我係長子
我要為自己,阿媽同阿妹著想
依家我地3個都想佢浪子回頭
不過嗰個女人喊一聲 講一句
已經抵銷左我地3個+成班親友既勸告
佢同個女人得6年
同阿媽30件
點解唔可以放低個女人
Originally posted by SCM at 2007-12-6 10:20 PM:

我係長子
我要為自己,阿媽同阿妹著...
不過嗰個女人喊一聲 講一句 ...

你有無咁同佢講???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-6 10:23 PM:

不過嗰個女人喊一聲 講一句 ...

你有無咁同佢講???
點同佢講????
Originally posted by SCM at 2007-12-6 10:20 PM:

我係長子
我要為自己,阿媽同阿妹著...

《回頭太難》(國語)  - 唱:張學友

過了這一夜 你的愛也不會多一些
     你又何必流淚 管我明天心裡又愛誰
     我的愛情有個缺 誰能讓我停歇
     痴心若有罪 情願自己背

*不讓我挽回 是你的另一種不妥協
     你的永不後悔 深深刻刻痛徹我心扉
     可知心痛的感覺 總是我在體會
     看我心碎 你遠走高飛

#一生熱愛 回頭太難 苦往心裡藏
     情若不斷 誰能幫我將你忘
     一生熱愛 回頭太難 情路更漫長
     從此迷亂 住定逃不過糾纏

+我的愛情有個缺 誰能讓我停歇
     痴心若有罪 情願自己背

重唱 *,#,+
Originally posted by SCM at 2007-12-6 10:25 PM:

點同佢講????
你地係你老豆面前有話 "個女人喊一聲 講一句" ???

之前聽你講 , 我覺得你老豆係被需要感缺乏既人 ,
如果你地講得太硬 , 佢可能會覺得係群眾壓力 ,
咁樣可能仲衰 ... 好似小學 "北風叔叔和太陽伯伯" 個古仔 ,
e+唔係要迫到佢番黎 , 而係要佢自己肯番黎 ...

不過我其實無任何經驗 , 你都係聽其他人講拉~~
我都要off la
88各位
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-6 01:13 PM:

寫 !!!

[ Last edited by 我愛章小慧 on 2007-12-6 at 01:21 PM ]
寫完未?
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-6 10:37 PM:

e+唔係要迫到佢番黎 , 而係要佢自己肯番黎 ...
Originally posted by d228216 at 2007-12-6 01:41 PM:

not ok la, 要3pm先得
3pm d蝦皎,燒賣。。。被人食晒啦
7    6      5    4     3    2    1
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。