<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 09:50 PM 21:50:: J6 m# G0 x& P: @
/ ?2 G1 P5 X- B% A4 D0 w
除左食野﹐東南亞最岩打GOLF﹐認真黎講東南亞旅行最好就係咩都平。。。。曼谷睇戲HK$20搞掂。。。好HIGH CLASS架
; P0 S& \/ Y: M) t9 p- ?  mGOLF<----高級運動!!
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-20 09:50 PM:5 l7 ]+ b, y: Y% N

: o5 G# y/ P% Z* D  W哇~~你。。。。。。。。
  \; x; T. g- d7 i; h7 I
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=57253&fpage=12 e4 K+ |* G/ y& }9 X! z' h: u6 z

( A, p. X8 K4 X2 {逼不得以姐。。。
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 09:45 PM:* Z  W6 @. Y% Z
3 y! \, ~& ~4 b: B
轉左啦﹐搞到滿城風雨﹐多謝曬
' m+ d& L2 V8 K# m' t: y  A
2 b$ m& i. t3 M8 }; }
駛唔駛咁串呀!我只是話睇完覺得不安
3 S0 D7 g; a; ^希望佢可以考慮下轉咗去
4 b+ d; ~. y2 ~% |' U# T而且有好多人都有同感,唔係只有我一個人有咁既感覺) v" U+ W' {+ y$ T/ S
既然呢度有你係度: z- b( y# M; q# w
咁好啦!我消失
5 ]" w% Y- g- k2 P  ~再見啦!各位
Originally posted by srfqt1 at 2005-6-20 09:53 PM:7 O0 ~6 i7 j4 X: C; G; O

7 n* Z) N3 f& b9 w5 [4 ~駛唔駛咁串呀!我只是話睇完覺得不...
" E% p- F: F* m- v
我吹下水姐。。。唔好走啦- A7 [8 h" O* J. t: v0 f$ O7 l4 l
全人類會嬲曬我架喇
Originally posted by srfqt1 at 2005-6-20 09:53 PM:
9 C0 B4 y9 x6 f: w% @5 u
+ d0 p( l; I7 Q  |0 K3 n
+ V' w- P7 t  b% w駛唔駛咁串呀!我只是話睇完覺得不...
5 f  b5 [0 L$ B$ f; @
噢 =.="
, I7 a" i! F6 S$ R$ |" A9 g( X. N& n唔好走呀
呢排好似好多爭執 =.="
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-20 09:55 PM:
8 Z5 R. w1 z! b+ e8 ^5 a- ^呢排好似好多爭執 =.="
: x/ s% r4 M/ f55
Originally posted by william303 at 2005-6-20 09:56 PM:
7 X2 P$ S% R" K$ |; x, r4 k5 q/ Y& o3 D. d: {6 d& V, e$ ~: o
6 W6 s$ z# \% v& i+ I都唔知點解會咁
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-20 09:55 PM:- H1 O& v& A! V
呢排好似好多爭執 =.="
- l/ s" `7 U  U- I6 r
我道歉先﹐我多口﹐唔好甘掃慶啦。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。