<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 米多人不怪 at 2007-12-9 03:32 PM:

hihihihihi
昨晚陪個女仔成晚 :

佢係我同學個小學同學 , 無見7年先再見番 ,
佢叫左我同另外兩個男仔去 , 部個女仔行士林 ,
之後一個打道回府 , 其他兩個係我強烈慶致下 ,
陪左個女仔番酒店~~
我們係度傾偈傾到4am , 之後回到宿舍己經6am ,
上網到7am先訓(飲支半大啤 , 頭通)
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-9 03:33 PM:

昨晚陪個女仔成晚 :

佢係我同學...
你得米拉!!!
Originally posted by 米多人不怪 at 2007-12-9 03:41 PM:

你得米拉!!!
你傻拉~~
講真 , 傾偈果度簡直係上課 , 係個女仔幫我地上課 ...
佢都有睇娛樂圈感情變化 , 我都覺得幾獨到~~

佢講以前拍拖d野 , 根本同我們講 : 同學 , 男仔有主見好重要架~~
又話其實男仔少少大男人唔緊要 ....
講真 , 我之前同佢msn , 第一次見佢 , 雖然有食煙飲酒 ,
但我對佢好感反而大左 , 因為佢係好肯同人去傾 ,
我ed未見過世面既小弟弟 , 佢又唔會覺得晒氣 ,
尤其佢對感情同貞操都重視 , 我記得佢講過句 :
細個果陣以為食煙飲酒就唔係好 , e+大個知唔係~~
我好認同 , 我食煙飲酒d friend係最真 , 斯文果d唔係假 ,
但係一定無咁投入~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-9 03:44 PM:

你傻拉~~
講真 , 傾偈果度簡直係上...
你食煙嘛 ???
Originally posted by 米多人不怪 at 2007-12-9 03:49 PM:

你食煙嘛 ???
唔食~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-9 03:51 PM:

唔食~~
但要食二手煙
Originally posted by 米多人不怪 at 2007-12-9 03:55 PM:

但要食二手煙
無問題 , 我成日覺得d自命文明人 , 歧視人地講粗口 食煙 飲酒 ,
一樣係一種無知~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-9 04:02 PM:

無問題 , 我成日覺得d自命文明人 , 歧視人地講粗口 食煙 飲酒 ,
一樣係一種無知~~
飯後一支煙,快活過神仙
Originally posted by 米多人不怪 at 2007-12-9 04:08 PM:

飯後一支煙,快活過神仙
仲以為你會話一 "事後" tim~~
事事回女仔出街 , 都變左女仔同我地上課 ...
Originally posted by belibala at 2007-12-9 12:37 AM:

"衰到我真係唔知再講咩好………...
一時口快﹐但係已經edit 唔返啦﹐真悲慘~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。