<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2006-1-12 23:34:+ k  w0 F. z; y4 L5 Q+ T
/ Z, {- S& }7 Z2 Q. D! A
佢點玩女先,搞到痾咁好笑,咩奶油呀?
2 S/ c0 z1 }7 @. O, @9 \做衰野多自會比天收
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 左輪仔 at 2006-1-12 11:36 PM:
. n! s7 G6 G- w9 f& c( c/ U! I8 ^: J* U6 c8 h
不是嘛,我地都係冇咩緣
" y0 E. v8 h+ |# U5 o咁又唔係既# j- y) K* b* [2 q
今晚要睇形事精輯檔案
Originally posted by xthmkn at 2006-1-12 23:35:
" ]$ G) r7 l' |& H: T; w* q# _7 Z' A+ G- P6 B
可能女玩男呢
! w" ~2 q) U9 B( j* G3 N  i唔排除呢個可能
Originally posted by 左輪仔 at 2006-1-12 11:38 PM:
+ M1 Z9 [+ M' U2 _; c# \0 H4 r. q% I' t6 K) `
唔排除呢個可能
; c' G$ l+ R% c8 _0 L, @
nth is impossible
Originally posted by xthmkn at 2006-1-12 23:38:
. G+ n$ h1 a+ {
; V3 S' P! e6 o& `咁又唔係既
6 D5 m6 A' N0 w+ P! j& L2 b今晚要睇形事精輯檔案
+ J* E, h7 F3 y- H- g
同道中人喎,死野
Originally posted by 左輪仔 at 2006-1-12 11:39 PM:
) h2 ^& r: d1 i: D/ B% t
- G, M& V: x6 a) v  c同道中人喎,死野
3 `$ `5 s' d6 R8 |0 g& T
我唔記得睇琴日果集
4 G  P! ?# s- w6 Q0 g1 k, {- o( S1 Z) c0 G
2 r4 s: d9 G3 @' y6 T
邊個死於土裡
Originally posted by xthmkn at 2006-1-12 23:39:  h' |" x. a/ D3 {8 j

' a* L/ G; s1 X: u. Y% i- unth is impossible
% x1 V7 T* |. x4 {9 M8 J: k
爸打~你岩
Originally posted by xthmkn at 2006-1-12 23:41:
6 r# ^; `8 `3 [3 B6 f* H: H- ^我唔記得睇琴日果集
( q( S* T" J- s) D; L( V邊個死於土裡
* R' D. ^% ]) b+ ?$ H, O琴日果集我都冇睇呀
Originally posted by 左輪仔 at 2006-1-12 11:43 PM:( S, X# C% Q3 i" f- H
8 I: z5 o% M' b. H  t# G
琴日果集我都冇睇呀
2 w7 ]& a" _# m3 P6 T' A錯過了  
xthmkn~~~睇圖~~~嘉華大廈紅色圓圈, 明白嗎~?

sexy shop map.JPG

sexy shop map.JPG (192.9 KB)
800 x 563 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。