<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 衰貓 at 2007-12-10 10:34 PM:

放心,你媽媽應該已經諗得好清...
我老豆佢同阿媽冇晒感情
想佢付返d責任
點只到頭來係得d錢
自己控制唔倒既事情無謂再去諗,無幫助,想一想你和細妹能力可做到的才是最實際‧‧‧‧‧與其浪費時間去想一啲令自己唔開心既事,點解唔用黎想一啲可以令全家都快樂既事情呢‧‧‧‧‧

[ Last edited by 衰貓 on 2007-12-10 at 11:02 PM ]
鵝是一只芒黐黐‧‧‧‧‧
Originally posted by SCM at 2007-12-10 22:37:

我老豆佢同阿媽冇晒感情
想佢付返d責任
點只到頭來係得d錢
唔好再諗佢哋有無感情啦,真係嘥時間架,你點諗都無辦法去改變呢個事實,諗得多壞腦架老友‧‧‧‧‧
親人,好嗰陣就係親人,但衰起上黎可以衰過一個街外人,就算同一個呀媽生都係咁話,呢個亦都係現實,你要學會接受‧‧‧‧‧
如果人又無,錢又無,坦白講,你會更加唔開心,而且有好多現實既問題係要錢先可以解決得倒,咁未嘗唔係好事黎啵係咪?
至於剩番落黎,用錢買唔倒既開心,就靠你同呀妹喇‧‧‧‧‧
感情 - 勉強無幸福

[ Last edited by kinz on 2007-12-10 at 11:17 PM ]
無啦啦又呃咗六份番黎‧‧‧‧‧
Originally posted by 衰貓 at 2007-12-10 11:16 PM:
無啦啦又呃咗六份番黎[img]http://cha...
正一衰貓
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 2007-12-10 11:18 PM:

正一衰貓
HIHIHI
Originally posted by 衰貓 at 2007-12-10 10:54 PM:

唔好再諗佢哋有無感情啦,真係...
我想用時間沖淡呢件事對我既影響
但係一個對左十幾年既老豆.......
我呢個月成日諗(一個月前先知老豆有女人)
如果佢真係走
我地會點???
阿媽要一個人行埋下半世????
諗到呢d問題就好灰
Originally posted by Triangel at 2007-12-10 11:18 PM:

正一衰貓
正義衰貓
回來了
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。