<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by coolala2005 at 2006-1-24 00:30:

打梗靶~~~
唔會,大陸好多勁招仲大濟! 一陣講d你知呀!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 00:31:

唉~~!精既就早已經攪掂好多野啦!
而家似馬戲團多~~~又似細路仔爭玩具~~~
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 00:32:

唔會,大陸好多勁招仲大濟! 一陣講d你知呀!
好~等你~~~
Originally posted by coolala2005 at 2006-1-24 00:34:

而家似馬戲團多~~~又似細路仔爭玩具~~~
無架,玩完發爛咋,人地唔受佢玩,依家就同d自己人扮團結,唔駛好似無人理咁囉!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 00:36:

無架,玩完發爛咋,人地唔受佢玩,依家就同d自己人扮團結,唔駛好似無人理咁囉!
真正o既小圈子~~~
Originally posted by coolala2005 at 2006-1-24 00:35:

好~等你~~~
97前有次o係羅湖接個重犯番香港(因為佢o係大陸俾人拉到),去到羅湖橋,佢一見到香港的警察時就眼有淚光,好開心好似見到天使接引咁! 平時犯人好憎見到我地的,但佢就完全唔同!

之後就知原來佢本來唔認罪(就是公安通知我地佢認了),點知佢在內地被縛在張椅,對腳浸在一盆熱水度,一個鐘左右之後,就用鐵鉗續隻腳趾甲夾出來!

佢犯的是要打靶的罪,但當只淨底幾隻還未夾完就已認罪!:cool:
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by coolala2005 at 2006-1-24 00:41:

真正o既小圈子~~~
除長毛好d之外,無乜邊個順眼啦!之前45條叫好d,依家都開始變質!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 00:44:

97前有次o係羅湖接個重犯番香港(因為佢o係大陸俾人拉到),去到羅湖橋,佢一見到香港的警察時..............
就用鐵鉗續隻腳趾甲夾出來! ( 0.0"

佢犯的是要打靶的罪,但當只淨底幾隻 還未夾完就已認罪!>.<"

鵝x???   
x頭???
Originally posted by coolala2005 at 2006-1-24 00:52:

就用鐵鉗續隻腳趾甲夾...
鵝x???   
x頭???

???
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 00:45:

除長毛好d之外,無乜邊個順眼啦!之前45條叫好d,依家都開始變質
梁生~湯生~

長毛真係為理想~不過激過頭~大家(市民)頂唔順~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。