<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 00:53:

x???   
x???

???
個犯o既名呀~
Originally posted by coolala2005 at 2006-1-24 00:58:

個犯o既名呀~
唔係呀!無咁勁,只係殺左人走左番去,當時有新聞,不過我都唔記得囉。  因為我只負責接犯,查的不是我,所以對佢個名已經無晒印象。 不過因為佢當然個樣同講個情況太得人驚,所以好記得個故事!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by coolala2005 at 2006-1-24 00:56:

梁生~湯生~

長毛真係為理想~不過激過頭~大家(市民)頂唔順~~~
係!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 01:00:

唔係呀!無咁勁,只係殺左人走左番...
只係係香港殺左人~~~公安都咁認真去審?~~~就咁比返我咪得囉?
Originally posted by coolala2005 at 2006-1-24 01:05:

只係係香港殺左人~~~公安都咁認真去審?~~~就咁比返我咪得囉?
唔知上面做左d乜! 不過記得當時未拉到佢都有一陣轟動,之後無幾耐就拉到。 上面就叫我地去接佢,點知見到佢咁仲無咁d手、腳甲(講漏,手甲都有被拔)@_@諗起都覺得痛@_@
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 01:09:

唔知上面做左d乜! 不過記得當時未...
仲無咁d手、腳甲?~~~O~NO~~~>.<
Originally posted by coolala2005 at 2006-1-24 01:12:

仲無咁d手、腳甲?~~~O~NO~~~>.<
所以見到可以番香港佢就
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 01:13:

所以見到可以番香港佢就
比係我~如果之前已經知會咁樣受刑~我都會寧願係香港終生監禁好過~~~ ).(
Originally posted by coolala2005 at 2006-1-24 01:20:

比係我~如果之前已經知會咁樣受刑~我都會寧願係香港終生監禁好過~~~ ).(
呵呵,當然!
網上身份誰不『機密』?
走人,88
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。