<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:14 AM:7 @6 i1 ?3 {2 b9 J+ Z' |

% w# h8 |2 p8 s5 f& d- F夏雪宜呢?
# O! C  O0 `: w
碧血劍女主角???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:16 AM:) K2 x7 _" p. }' l5 p

; w8 u% h# ~6 f7 E: e% X9 J) Z! q碧血劍女主角???
2 d5 W( e& y: o' i金蛇郎君呀,公嚟,我覺得佢都幾慘
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:16 AM:/ u$ Z( L3 ^& m$ X5 j7 x: y8 o

; F& S$ Q4 b! \2 K$ x7 ~7 `碧血劍女主角???
6 T& s+ @2 a. z4 A色文方面考慮下馬夫人吖
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:15 AM:4 T0 u" ~! f' T- a

$ J6 M# X; T8 [9 {馬夫人應該口岩你玩
, F6 T+ p" w) n. O佢反而好d , 因為上進型女奸人 , 我會有某程度欣賞
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:18 AM:
' e; w% V2 z+ q' @8 U: p# S+ s& x7 ]- X; j
色文方面考慮下馬夫人吖
- F# H& m+ p; m( o0 Y' }唔會拉 , 驚做做下比佢整死
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:17 AM:( X. ~) j1 E3 n
- w6 h. G* V  Y( K1 J
金蛇郎君呀,公嚟,我覺得佢都幾慘
4 y: t( m+ P- b2 d% J" X唔熟e套 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:18 AM:8 H4 a* g; ^! Q
) ~! [. p* j& f7 A- w5 P! Q
佢反而好d , 因為上進型女奸人 , 我會有某程度欣賞
& n6 @0 N7 u# E. v  c7 R
先講佢為喬峰自慰, O! ?9 `2 {1 n6 N, ~* q
再色誘白世鏡( X& J- R1 \. q# e/ S' C: s$ S. a) H
最後丐幫幫衆識破為喬峰輪佢大米
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:20 AM:8 e. v, T7 G2 F4 e: m
$ p' F+ ?* i3 ^& s
唔會拉 , 驚做做下比佢整死
* k) n7 A2 }; S1 ~
朱九真囉…又一仆街
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:22 AM:/ k/ ]) Z$ J' \

7 w4 J9 |6 r) S朱九真囉…又一仆街
1 s1 N" Z. L! l4 w% F2 {( o2 c7 c2 I
要出名d既 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:23 AM:# E: q: x2 Q$ c9 B! Y
/ Q6 K* I2 Z+ v4 [) C! P3 Q7 n
要出名d既 ...
7 |7 B" s+ a8 ?/ Y& E+ T
南蘭算唔算?我ok唔中意佢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。