<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by coolala2005 at 2006-1-13 11:25 PM:8 M; q: R) N  R. x& a
8 M+ B/ G5 \2 B+ V' W/ b
' b( j' K0 s. K* `" D' I
係9人呀~
- Q+ ?0 v: \% E; h6 f4 X% {4 U咁咪9西囉:cool:
Originally posted by 清揚 at 2006-1-13 23:25:) _! ~. d" r7 e) L; [/ J. X

( b' \3 f, [8 W/ f5 l$ X8 B# c忘本要減分:cool:
: h5 e2 n2 Y7 e9 B
/ R/ @( i1 d. X
減完俾我
Originally posted by ckyckk at 2006-1-13 23:26:) _5 B7 D. ]8 g' u  Y

! W; Q: {- `% L& n4 D咁咪9西囉:cool:
* {# \/ M# s2 @
0 {' x5 i3 S  w( r
Originally posted by 151515 at 2006-1-13 11:26 PM:) r- a# w9 e) Q% O
5 C% G; E( Y: [* _6 N8 h  P7 k

; b! n/ o* E. t: f; q我外公只教我哥哥飲酒
0 x* p* W7 Z$ D2 D# g$ Y我沒見過外公,未出世他已走了
Originally posted by 清揚 at 2006-1-13 23:25:/ d" h% t% e/ j$ p( q

# i$ K0 O' y- c/ k: j* b3 y忘本要減分:cool:
3 p! z/ a% Q9 ~& O. c" A
5 p( q/ |; B2 J0 }0 [/ X我又記得啦~~~~~~加返分~~~
Originally posted by 151515 at 2006-1-13 11:26 PM:
+ n4 V) X+ `# q! h
2 v6 ]& `' ^' k& i8 j. p% J& ~8 s& F' b0 j- p+ k; S
減完俾我
8 r$ {, ?' f" c% r6 A5 Y# L% d! {# }
人心不足:cool::cool:
Originally posted by ckyckk at 2006-1-13 23:26:' F5 I* U6 A, c

5 [3 R+ j  |: R' D5 \咁咪9西囉:cool:
; h" @1 V+ T# B% n, M4 k, w, Y
4 `9 }3 G9 q" ^* `0 k8 U係都9公喇~~~
Originally posted by 清揚 at 2006-1-13 11:25 PM:
/ A6 t9 w7 D) m, N" K3 L, O% R: V8 D) `
no ,要多謝外公,小時住在他家,佢只會比半碗飯我食,每朝要同佢去跑30mins先返學,做完功課仲要陪佢去公園同D伯伯捉棋
) F/ U4 ~) l: R2 X佢生活算健康,不煙不洒吧
Originally posted by 151515 at 2006-1-13 23:26:
5 o, ^. }1 J" E  q; g/ [( @5 x: W5 ^( X

/ Q  o  }$ _- y: _我外公只教我哥哥飲酒
9 l6 c+ D$ _% `; o/ D5 {我外公外婆仲不停教我四種語言,一時廣東,一時英文,一時葡文,有時仲用三種語Jam粗口
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by ckyckk at 2006-1-13 23:30:* v, Q- h5 n5 C- u3 \) H+ }9 {
  m3 m4 M+ I* u( i
佢生活算健康,不煙不洒吧
( d" d" s* c/ i, Z" R% M. |5 o
酒ar
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。