<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
無需要求一世...........但求一點點
或就讓我永遠守在你旁
如可以來生會可以好一點
或就讓我某日再認識你
Originally posted by 自由神 at 2007-12-13 03:32 PM:
無需要求一世...........但求一點點
或就讓我永遠守在你旁
如可以來生會可以好一點
或就讓我某日再認識你
賢子你冇野丫嗎???
送歌一首

《祇有你不知道》- 唱:張學友

若你想問我不會否認
     祇有你可以令我生命再有熱情
     心不知醉或醒
     但這份痴心唯獨你是看不明

*常在暗戀你想你等你
     我的眼神泛濫著愛情 能令天知道她知道
     應知道都知道偏偏你未知
     然後看秋去冬去春去 始終兩人未是愛侶
     無論真知道不知道只知道是我心碎

讓你的熱愛點我生命
     祇有你可以贈我希望賜我熱情
     不惜躲進夢境
     願你像倒影投在我熱熾心靈 

重唱 *

獨白:
     當我第一眼見到你既時候
     我真係好想走到你面前
     話比你知:"你好靚!"
     但係我始終都祇係靜靜咁坐係度
     偷偷地望住你 係你要離開前既最後一刻
     竟然係你走到我面前同我講:"拜拜!"
     其實你知唔知道:"我真係好鍾意你架!"

重唱 *,*

無論你真知道不知道只知道是我心碎
     情話不知道怎麼說方可以令你痴醉

[ Last edited by kinz on 2007-12-13 at 08:22 PM ]
BACK.....
Originally posted by SCM at 2007-12-13 08:22 PM:
BACK.....
石子
我煎緊d大蠔豉一陣送酒
Originally posted by d228216 at 2007-12-13 08:34 PM:

石子
我煎緊d大蠔豉一陣送酒
我唔係幾鐘意食蠔豉
Originally posted by SCM at 2007-12-13 08:43 PM:

我唔係幾鐘意食蠔豉
我鍾意!
Originally posted by kinz at 2007-12-13 08:45 PM:

我鍾意!
我阿媽做左一樣野
令件事好大突破
Originally posted by SCM at 2007-12-13 08:50 PM:

我阿媽做左一樣野
令件事好大突破
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。