<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by simen022787 at 2005-7-4 12:06 AM:! W1 p0 R' N+ H! r$ n
" @8 h4 i* `1 ~0 w. O3 J
我俾晒你啦
( g; s9 Q( X% [! ~! b
咁我呢 ~/~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-4 12:06 AM:1 T+ y3 @9 T1 l9 v

9 q: |# r4 V3 T/ w  X* C7 K因為我都唔全好記得小鳳尼個名
& E/ I3 W# `/ o9 ]: x
俾小鳳知道你大穫
Originally posted by simen022787 at 2005-7-4 12:06 AM:) ~+ {1 `% G; q# b

8 X5 \8 E& h( |- l' U我俾晒你啦
" H. `& |, p7 R) A2 z2 w0 V0 x
~_~ ! ~8 p4 Z6 F* H7 P; I. Q
呀 tt 呀, 我用simen 個心之碎片/ h2 u1 d5 X8 k. D! S9 v! t1 p
同你換你偷左既 simen 珍藏泳衣
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-4 12:07 AM:
  ~1 |. H8 B. _( x7 m* |7 e. Q0 a- L+ r& ?) H9 f
就係等您講
  H/ Z1 @+ M) T$ j8 ]我淨係去女更衣室門口裝過幾眼.............
【icon小偷™】
Originally posted by JCer at 2005-7-4 12:06 AM:4 I$ Y6 c# ^2 v% O% D

- r# w1 ]' [5 G" S: G- ~/ l今日有咩好post ar..
. h( T* o7 V& d
tt偷simen件泳衣
........bi guys,
Originally posted by Asurada129 at 2005-7-4 12:09 AM:
0 t& l+ K' r' q) _: P1 @
( X' i  P) r) N9 A7 T- v# f7 i俾小鳳知道你大穫
: H& P3 [: Y& }! t8 a9 P# f
我記得個英文得啦 ~.~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-4 12:08 AM:3 X& C' O8 B5 N8 T9 l5 ~9 ?) L

+ o5 ]+ s/ i2 h咁我呢 ~/~
# G8 ]2 m8 _% C3 A9 V0 ?9 T2 s算吧啦~~~我都冇...只有jj有
Originally posted by tenmadio at 2005-7-4 12:10 AM:+ |( \; B6 B5 e* U; f$ a# K' g$ A
........bi guys,
( U* l& D" [# l9 ]bi 阿ten
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-7-4 12:07 AM:3 Y# n! R: E( g! S5 {$ ^
/ C4 R7 F4 y8 r) n0 a9 A3 K0 j2 A
..........點偷啊.......
6 I5 m+ O/ W4 q0 A/ w從實招來
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。