<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by twh1110 at 2005-7-4 12:09 AM:8 [/ q6 j2 B! J

2 C, k8 u6 N( c: V# {我淨係去女更衣室門口裝過幾眼.............
! d! j9 F( G3 O) B) f0 d正唔正
Originally posted by singgeihot at 2005-02-01 10:43:7 q% j0 ~9 G  \, f& Y9 B
遺言
' Z' s; Z% ~; o. y9 z3 b+ }...
; c6 V/ ?% a. L- X) w: Z
7 ?  f: W  T7 l2 Eok sing,no wories
Originally posted by twh1110 at 2005-7-4 12:09 AM:8 P* q/ L* s8 Z' B3 w
' Q) i8 ^" }; f6 J1 a
我淨係去女更衣室門口裝過幾眼.............
# D. {2 O) b, }: N跟住~~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-4 12:09 AM:
! _- [2 g' ]! {, o+ u! A% R9 t- w4 g* ?
tt偷simen件泳衣
+ _& c$ R/ v, j; _4 F' y1 T
hot news~~
Originally posted by tenmadio at 2005-7-4 12:10 AM:
8 B# ?, [8 J, j* d7 c........bi guys,
" }1 W. A( j, }8 ^9 qbi~
Originally posted by twh1110 at 2005-7-4 12:09 AM:
" j/ |5 }6 u9 a: B
! {  w4 v8 l1 n我淨係去女更衣室門口裝過幾眼.............
' L! j0 g8 @7 B' f# V7 ]
wo... 你都幾咩wo...
% [) D' z' A! D我去咁多次都唔敢/唔會裝...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by Asurada129 at 2005-7-4 12:12 AM:
! y. B$ v3 h# C/ x& e: q8 B* b; ]) `7 _$ f" g% X& ^) M: p
跟住~~
" M" ^6 D: c7 @1 B2 g2 G; D$ W
行去男更衣室
【icon小偷™】
Originally posted by JCer at 2005-7-4 12:13 AM:/ S. x0 y+ h. D4 F% s1 p8 x

; m* ]7 H% V2 Z  o3 s5 z  U6 l8 [wo... 你都幾咩wo...' I- o& L$ _2 N9 r: n
我去咁多次都唔敢/唔會裝...
4 b& Q- d1 |( T, R5 {
行過only
【icon小偷™】
HI , 各位, 我返來啦
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
Originally posted by twh1110 at 2005-7-4 12:14 AM:+ ?; o( j8 y/ }! a+ r, o
7 T4 e7 j* T2 N' E% {
行過only
+ h* H  @& R. r) u* e咪"攪便"(好臭)
; \- n5 }, g( S; K2 @點ar, 同唔同我交換?
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。