<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by simen022787 at 2005-7-4 12:49 AM:
8 r6 R; O* X1 N$ j: s; H% m/ B* P0 [$ b& A+ L
好﹗o羅“較剪”先﹐等等呀﹐就入來啦﹗
3 R+ {% m/ `) S' ^) |/ e( l~_~ 咁快想廢我武""
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
bye 所有要閃的
Originally posted by JCer at 2005-7-4 12:51 AM:
2 N; f/ _" \! e1 `$ V, @/ H" G; N9 r: G& l0 r
~_~ 咁快想廢我武""
: }3 ~4 k, O9 o5 v. P

4 d# z" k/ h: ^, C我得到左之後唔要既野係唔會留俾第2個﹗哈哈哈哈哈哈
Originally posted by simen022787 at 2005-7-4 12:53 AM:
, w4 w# p- B) D& F' _& h
- c9 I1 U3 J3 z( D" B" W* q4 ?# x! E; }* `% o/ Q: w  [
我得到左之後唔要既野係唔會留俾第2個﹗哈哈哈哈哈哈
1 x1 t" U% u; T- I好恐怖呀...............
【icon小偷™】
Originally posted by simen022787 at 2005-7-4 12:53 AM:  c1 M6 G, v4 r8 F
& h/ t1 }9 s4 A1 H- {

$ R5 @5 S0 w% J' B) L+ A0 Q$ q得到左之後唔要既野係唔會留俾第2個﹗哈哈哈哈哈哈
+ v0 i* R* L' G$ {' o1 A# d/ n" s 都好ar, 起碼可以"有一次" (我會途中掉左把剪)
Originally posted by simen022787 at 2005-7-4 12:53 AM:
7 z9 `6 E! _; }8 Y; s: E
0 y' @# s7 I; c9 a
% W1 K( X& l1 S/ c) B" o4 \我得到左之後唔要既野係唔會留俾第2個﹗哈哈哈哈哈哈
; v  u8 L3 @9 }& l! d" }  _* I

3 h4 d" [7 Q0 |4 T
0 }; R/ }# [( `0 U2 l4 K利害!利害!
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
Originally posted by JCer at 2005-7-4 12:55 AM:; \2 n& ]' w9 ]# j% l7 M
: t' g* v4 r. z
都好ar, 起碼可以"有一次" (我會途中掉左把剪)
3 t: Z" w) l$ {3 D4 w% p
) U; r3 p  O1 ^, A. n: f, ?3 H* w
你掉唔到我排牙呢﹖哈哈哈哈哈哈
Originally posted by simen022787 at 2005-7-4 12:57 AM:  e5 k. N, M+ j' b- F5 Y" w

o  b0 m9 ]; O. E& i6 X' h( X4 l) l2 `7 K- u3 Q9 s
你掉唔到我排牙呢﹖哈哈哈哈哈哈
; f0 ]! o8 [7 G  ], Z7 \
; w0 g7 x2 h( ~
下用牙 .........
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
好靜......
兩個係度打情罵俏......* ~" U( V% D3 i# K
冇眼睇
【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。