<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by simen022787 at 2005-7-4 12:57 AM:
- C. C  J+ Y5 `4 ~) o  `1 O# ?1 a! i. p
( U* W$ v% T* I+ A/ }3 f! Q
你掉唔到我排牙呢﹖哈哈哈哈哈哈
7 ~/ l* ]3 N; g- @2 t( I
~_~ 好啦好啦... 一陣比人鬧啦, 乖D啦% y: z* S1 u0 p) b

) y' `" y0 W7 [) d; U4 e7 E9 }講其他野5 e( R7 a4 |  [
有冇人話我知, 除左頭D, 龍威2, 強戰世界 之外, 呢排有咩好睇
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by twh1110 at 2005-7-4 01:00 AM:
' B" S2 \6 X, Q; P' [# E; M: U. _兩個係度打情罵俏......
! X9 Q: k# g/ ~; Y7 D6 c冇眼睇
9 l/ P- s; q+ K( |同你傾哈﹐你幾大呀﹖大過我﹖
Originally posted by twh1110 at 2005-7-4 01:00 AM:( g; z; e  s& B/ W
兩個係度打情罵俏......7 p4 M0 f2 d) y
冇眼睇
# h# w% Z) H* v) w# p8 A) f! T3 n~_~ 睇開D la... 男同男打情罵俏我都見唔少la...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-7-4 01:00 AM:
3 ?. u  w! B- E% |3 `9 S1 M
: \) K  E7 b, S- g6 S~_~ 好啦好啦... 一陣比人鬧啦, 乖D啦# _8 t# I2 D! q

- o/ k) H" r6 D+ j4 p1 ?* Y講其他野/ h) O$ ^8 P( F
有冇人話我知, 除左頭D, 龍威2, 強戰世界 之外, 呢排有咩好睇
5 l9 e* g. Q5 D- B2 \( S! _0 p& [7 J
& N' |7 b2 t/ a+ k, l7 @' }) C
F4
halo
Originally posted by simen022787 at 2005-7-4 01:01 AM:
/ |' y; S) ]( M9 V4 Z5 t$ w; {% D% ]5 h; C% \6 i, Z
同你傾哈﹐你幾大呀﹖大過我﹖
# n1 b( L5 n( t
同阿零一樣
【icon小偷™】
Originally posted by JCer at 2005-7-4 01:01 AM:; O- A3 [8 Y) V6 ?" `: `/ l- J

8 _& C/ h6 ?& S, X- ^0 q. w~_~ 睇開D la... 男同男打情罵俏我都見唔少la...
  v# k, g8 e0 ?; s6 w% ]9 R
0 e4 c( F. {; ~) L' E
男女小見嘛宜家咪俾你見哈
Originally posted by yeahchan at 2005-7-4 01:02 AM:
" ?5 ]7 E% j* G9 @/ ?. mhalo
9 S- M5 k! e1 ~' b0 z. j
hi~第一次係度見面
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-7-4 01:03 AM:- J" z. }% w) x: V; I$ P

- m4 {1 U  x: e- ?同00一樣
, F; s/ L1 C; k/ ^2 s姐係點﹖
Originally posted by simen022787 at 2005-7-4 01:02 AM:
5 c/ I' r: u2 p. w" c4 m; f" O" ^" x7 O
! g1 C5 ^- d% t8 v( ^
F4
3 v; ]  \: `; V+ A3 @( a" |
荒失失奇兵
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。