<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by simen022787 at 2005-7-4 01:06 AM:' b8 M1 ^' g; Y; n+ w$ C- o; P/ I" D
* y. [" a3 U" R6 a; z) N7 n) ]
姐係細過我啦﹖弟弟
4 ~( E4 q% z2 {- P; P8 Z
: U4 L6 ?: N) Y6 O: U8 I9 P# n我都叫姐姐, 雖然我 23 + n, but my heart is very 青春
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
Originally posted by simen022787 at 2005-7-4 01:09 AM:8 u% Z$ S# X$ R  f; `: ^1 L, W
( |$ d) N& G+ Y* Y8 f
你有無搞錯==公開人地D野
" e9 h0 j  N( G" S+ j/ g$ M唔好嬲~~^^
Originally posted by fatfatdragon at 2005-7-4 01:10 AM:  i2 C1 F" b6 ?- }  q  \; O- ^+ ]" P( z
0 V! u" R/ K; ^# G- f; \
% X8 R# S4 V/ G1 O) |
我都叫姐姐, 雖然我 23 + n, but my heart is very 青春
9 [+ N% h" i# uhaha~我唔係最大~
Originally posted by JCer at 2005-7-4 01:09 AM:( x! N* s$ w: G0 t9 k

1 L( i+ q; [/ Q4 ?3 W' |3 Pch ,我搵過個女主角 (EF 內有幾多係女,心照la)
0 v2 t: {  d) K/ o3 ?所以我今晚先下手為強﹗剪剪剪﹐變左閹人就無人要
Originally posted by simen022787 at 2005-7-4 01:09 AM:& u: P+ H' i1 p, I6 b8 S3 u. q

9 G) ]+ h6 b2 Y7 q- ?. \你有無搞錯==公開人地D野
  \9 b9 \4 d9 S, X; k3 ysimen022787 公開的秘密
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by simen022787 at 2005-7-4 01:12 AM:7 f- Q6 b/ A) H( Q
, t& g$ o  q$ Q( w- o, W
所以我今晚先下手為強﹗剪剪剪﹐變左閹人就無人要
2 ?) U& V" {$ i' @, Z. i! u  A& x
你係男!?
Originally posted by simen022787 at 2005-7-4 01:12 AM:) I8 ^5 |3 j: ?. h6 y/ X
8 {& o! _8 j* X* n# M' I; D
所以我今晚先下手為強﹗剪剪剪﹐變左閹人就無人要
' J+ U' J2 c# p( C
唉...咁我只好閃閃閃啦... byebye~_~
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-7-4 01:13 AM:) A0 C% d5 q+ c+ U: e, A6 Y* |
; n0 @: [/ i: _% ?& D8 P
simen022787 公開的秘密
' R0 y5 x2 h: {; c5 p" b! e! g+ r3 }
都唔係大我好多o者
【icon小偷™】
Originally posted by JCer at 2005-7-4 01:13 AM:; d* @. T3 m: }
! N7 n  A! e4 S7 _& M
唉...咁我只好閃閃閃啦... byebye~_~
# \3 {7 c; n1 K& h8 L) C& K: `88阿j少
【icon小偷™】
各位, 我閃出去睇 post la 886
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。